AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je glasanje sa najnaporniju osobu u Eliti, prva je reč dobila Slađa Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Sneža, druga osoba je Žana, kada priča po pola sata i ne konkretizuje. Ja i Žana smo top, ali to je stvarno tako. Treća osoba je Ivan Marinković, naporan je bio prema meni kada mi je psovao i vređao moju majku. Mene ne zanima šta ovde pričate, zato što sam ja Blinda. On je naporan i kada se kači za parove, za teme, zato što je nebitan u ovoj sezoni - rekla je Slađa Blinda.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Luka Majčica, on je meni postao bliska osoba i provodim dosta vremena sa njim, čak moja buduća žena i ja komentarišemo da si u nekom trenutku natprosečno naporan, ali mi kažemo jedno drugom, ali si nam jako drag i volimo da provodimo s tobom preko pet minuta. Druga osoba je Slađa, ona je jako naporna kada dobacuje Bojani, ti onako smaraš sa dobacivanjem, nemam zbog čega drugog. Meni si presimpatična. Treća osoba je Marija Malivuk, zato što znam da sa tobom ne mogu da uđem u konflikt, mene to ne zanima, imam pravo da navedem koga god ja hoću. Možda se gledaoci ne slažu - rekao je Janjuš.
Na prvo mesto ću staviti Mariju Malivuk, svi znate da ja imam svoje rituale kada ustanem, tu sam zato što moram, ja sam tako odabrala. Nije mi danas dan, navodim vas jer tako mislim, uopšte vas ne smatram ni za šta ozbiljno. Marija mislim da si naporna kada je neka tema u pitanju - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedan ološ i odron, opalio te ko je hteo, ja imam svoje rituale, nemoj da me smaraš - rekla je Marija Malivuk.
Mene je sramota što se nalazim u prostoru sa ovakvim osobama. Druga osoba Uroš Stanić, najnapornija osoba kada treba da provocira ljude po kući, dovodi ljude u crveno - rekla je Maja.
Lepotice posle sto operacija, juče si išla na botoks, vidiš da si sva natečena - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala majko - rekla je Maja.
Pu*i ku*ac - rekla je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.