AKTUELNO

Odbrusila mu!

U toku je podela budžeta Nikole Lakića, Bojana izložila svoju reakciju na mali budžet, pa ušla u sukob sa Lakićem. On je zatim vodio ratove na više frontova sa Rajačićem i Darjanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne vodim vaše ratove, ti si strašno dvoličan, ti nikad od mene nisi video da sam neko savetodavac -rekla je Bojana.
Ti stalno verglaš u prazno, nemaš nikakve argumente, kačila si se na Anđela i Anitu, na sve redom skačeš da bi bila u temi, meni je žao što ti ne možeš da priznaš sebi -dodao je Lakić.
Ti nisi kompetentan da pričaš o porodici jer svoju ne poštuješ, blam blamova podela budžeta -rekla je Bojana.
Itekako sam kompetentan, ti ne možeš da pričaš ni o čemu -rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Darjan je jedan ljigava i nikogović, sve bi dao za rijaliti, totalno si lik koji bi dao guzicu za rijaliti, nemam prema tebi poštovanje, vređaš Snežu, svi su te za to osudili, pokazao si da ne voliš Miljanu, jako si loš čovek. Stalni gledaš u Snežinu stranu i flertuješ sa Sarom Marbeljom -rekao je Lakić.
Ti si proglašen biseksualcem, mentolu jedan mentolski, napravio si ženi dete a nećeš da priznaš pravu seksualnost -rekao je Darjan.
Je*em te u usta majmunska, slepče jedan, ko si ti, ja srcem imam ja ne vređam mamu nikome -rekao je Rajačić.
Bilo je na početku nekih uvreda na tvoj račun i na moj, tvoj odnos sa Darjanom je debilana, prija ti neka pažnja i da ti neko bude potrčko, on je smešan za tebe, generalno imaš nekog ko će da ti titra i povlađuje -rekao je Lakić za Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š