AKTUELNO

Bez zadrške!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Stanislav Krofak, koji je otvorio dušu i progovorio o svojoj bivoj partnerki Mioni Jovanović i njenom sadašnjem momku, Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je sve ravno, a kod Ša i Mione je stalno neka bura. Kako gledaš na to? - upitao je Darko.
Ne gledam ih. Sve što vidim je u porlazu, ali dolaze od učesnika do mene neke stvari. Mionino i moje vreme je prošlo, nemam ja šta da tražim tu. Što se tiče njih, smešni su, to za mene nije normalan odnos. On nema poverenje u nju, a ona se ponaša kao da je njegova igračka. To je za mene sve zabršena priča, ali mi je sve smešno - rekao je Stanislav.
Kako gledaš ti na vašu vezu? - upitao je Darko.
Imala je sve pored mene. Ja joj nisam ograničavao neke stvari kao Ša. On upravlja njom - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša kaže da si ti nju sputavao - kazao je Darko.
Ne. Kad je ona sa mnom počela da živi, ja sam joj rekao šta bi meni zasmetalo. Ja joj nisam nikad branio da gleda gde hoće i govori šta hoće. Miona sad i da hoće da pričamo, nikada ne bih pričao sa njom. Ko je Ša da njoj brani da priča sa mnom? Mi smo skoro dve godine bili zajedno, a osam meseci smo zajedno živeli, nije to malo. Da sam na njenom mestu, ja bih bar iskoristio momenat iz poštovanja da dođem, kažem da sam se zaljubio, ide život dalje - rekao je Stanislav.
Da li smatraš da Miona time što ne želi da bude intimna sa Ša, ostavlja postora da joj ti oprostiš? - upitao je Darko.
Ne. Kako ja da pređem preko toga što jedna devojka daje da jedan Ša odlučuje o tome šta će ona raditi? Ona nema svoje ja. Miona zna šta mislimo o njenoh vezi roditelji njeni, prijatelji i ja, a onda se pravi luda da to ne vidi - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da se ona kaje zbog svega? - upitao je Darko.
Mislim da joj je ego poremetilo to kad sam rekao da ona mene više ne zanima. Ja bih joj i sam rekao da je sama sebi skočila u stomak. Pre nego što je došla sam joj rekao da može da se proslavi ovde ili da se izblasmira. Ona je sebe nakon mojih reči dovela u ovakvu situaciju - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.