AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Teodore Delić i Nemanje Gačića kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću.Na redu da nominuju su Sneža Kušadasi, Munjez, Uroš Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prva provalila poglede Nemanje i Teodore, ja sam joj rekla da bi on možda mogao bolji doručak od Bebice da joj napravi, treba da ustane i pšrizna emocije makar te svi osudili, Bebica je jedan a žene su zamenjive. Gačić je mene gurnuo i to sam mu zamerila tako da ja nominujem Gačića, ostavljam Teodoru -rekla je Sneža.
Teodora nikad ne može da se naljuti na mene jer zna da sam kvaran kao i Bebica, nisam čitao njenu čestitku to je Gačić uradio i hvalio se. Ja ne znam šta da kažem a da ne bude ironija, ja mislim da više tu postoji Nemanjine krivice, što se tiče ovog odnosa, bolje bi bilo da je ostao sa Jovanom, ona je i dalje zaljubljena u njega i imao bi njenu lojalnost. Uvke ostavljam Nemanju -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću nominaciju od malog kompleksaša, svima se uvlači u dupe zato dobija pozitivne komentare, sa mnom je imao sukob, spomenuo mi je majku pa je uplašen govorio da ga udarim, to je odlika devojčice i pi*kice, mislim da je biseksualaca jer se svega plaši, Teodori neću da ponižavam ovde slažem se da je napravila smejuriju od dvoje veze, ne mislim da si zaljubljena u Nemanju , šaljem Gačića -rekao je Uroš.
Pa on ne sme da me udari jer je pi*ka, ajde malo da radimo vežbe ovde za triceps kako on radi, jao mnogo mi je smešan -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š