AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Teodore Delić i Nemanje Gačića kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Uroš Stanić, Slađa Blinda, Danka Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je suludo da Bebica ovakve stvari opravdava i tolreiše. Teodora i ja nemamo nikakav odnos, njoj je Nemanja lutrija, ona je uvek bila sa nekim starijim muškarcima, bila je sa Takijem, Erom Ojdanićem i Borom Drljačom, to je njen kalibar. Oblači se i ponaša promiskuitetno, te tetovaže, usta, grudi, meni je ovo katastrofa, ne treba nikome da bude primer, ona je mene prskala jogurtom za Božić, degutantna je. Ona Bebicu ne voli, sa njim je jer joj kuva, mislim da će prevagnuti i uću u odnos sa Nemanjom, ja osuđujem ovo, za mene je ovo prevara, odvratna mi je i fuj. Nemanja sve radi Bebici što je njena žena radila njemu, ima loš vokabular, ostavljam Gačića šaljem Teodoru -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Teodoru gotivim, ovo je sve šoubiznis, nju niko ne zanima, njoj je bitno da portali pišu i da se slika, nikada me nije uvredila. Nemanja i ja smo u korketnim odnosima, što se tiče Nemanje, sa njim sam super, bune me njegovi ljubavni odnosi, ide od jedne do druge, govori za sve da su njegovi tipovi, jako je nervozan u poslednje vreme ne znam baš zbog čega, verovatno zbpg odnosa sa Teodorom jer je neraščišćen odnos. Šaljem Nemanju, ostavljam Teodoru -rekla je Slađa.
Znate kad je mene Teodora kupila kad me je pitala da li želim da me obrije -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š