AKTUELNO

Pristrasni ili ne?

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Teodore Delić i Nemanje Gačića kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Milica Veličković, Terza i Ivan Marinković, Nikola Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica ne može da podnese odnos Gačića sa Teodorom, meni Teodora nikad nije pričala toliko o emocijama sa njim, pričala mi je da Bebica nju smara za Nemanju, ja ne želim nju da kanalim i baš me boli uvo da se ja prozivam sa njom i posle da se pomirimo, ja ovde nikad neću ići protiv nje, naravno da ću biti pristrasna, sad ovo šta radi Bebici i sebi ja sam im rekla da je bolje da raskinu, Nemanja ima pravo da se oseti povređeno sa Teodorine strane jer mu je možda davala lažnu nadu, ali videćemo, moje neko mišljenje je da je Teodora ispala neispravna, neka sedi i neka trpi šta joj pričaju, tako da naravno, dobra sam sa oboje ali je Teodora moja drugarica i moram da pošaljem Gačića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je ona zaljubljena u Nemanju kad je rekla kao ko će da izdrži još četiri meseca kao ciljajući da završi sa Bebicom, on bi odma sada ušao sa njom u odnos, ajde poslaću Nemanju, ostavljam Teodoru -rekao je Terza.
Mislim da sam ja više tip Nemanjin nego Teodora, ali ne bih puno da komentarišem, što se tiče Teodore ona će da završi sa Bebicom, kao on sa Miljanom -rekla je Jovana.
Ne mogu da odbranim ono što je Teodora uradila, oni su meni jednostavno dragi, ovde je bilo mnogo žena koje su gore stvari uradile od Teodore i dolazile do visokih pozicija i dobijale podršku od učesnika ovde, Teodora ima teret zbog Nenada, mislim da je on nepopravljiva vrsta, između Nenada i njega, ja vidim Bebicu kao čoveka od 60 godina, ona je između toga da ima brižnog muškarca i nekog ko je interesuje, Gačić voli ovakav tip devojke kao Teodora, ne mislim da igra rijaliti -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š