AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Teodore Delić i Nemanje Gačića kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljala sam da li da odem na njen rođendan jer nemam lepo mišljenje ali sam na kraju otišla i bilo mi je super. Sigurna sam da između nje i Nemanje postoji seksualna požuda, ja sam njoj rekla kad bi je on uhvatio onako kao mačko da bi to pucalo, mislim da im je čežnja sve jača, ona mene stvarno nikad nije uvredila a malo je takvih.Što se tiče Nemanje mislila sam da će me razumeti kad smo se odaljili, ispao je ljigav prema meni, nisam osetila od njega da ima neki animozitet prema meni, kao autsajder si, popričam sa njim, volim njegove šale, podseća me na Gastoza, drago mi je da smo opet dobri. Ostaviću Nemanju šaljem Teodoru -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebici je to krajnja karakterna crta, videli smo što se tiče Bebice da se ukanalio nikad više, on čovek ima i brak, ima tu trajnu crtu da oprašta sve. Teodora je rekla da je to bio samo flert sa njim, to nije kad namiguješ, dobacuješ preko puta. Po faci se vidi da je imala odnose sa njim a da ništa nije osetila, ti možeš da budeš u odnosu sa nekim a da ti se neko drugi sviđa i da ti nije stalo. Njemu to ne smeta, jednostavno neke stvari nisu ljubav, on ima opsesivan poremećaj. On zna da ga ne voli, zato je ne ostavlja, zna da ga ne bi jurila kad bi raskinuo, njemu je sad daj šta daš. To je takav manir ponašanja, on posle toga oseti bes i tu će svi nadrljati. Ovde je naziv Elita verovatno trebao da bude sarkastičan, ja Teodoru skroz podržavam jer postoje napolju još gori ljudi koji svašta rade, tako da ne mora da misli da će neko bolji da je osudi, može da se doradi još malo, top izgleda, neka nauči da se zabavlja u životu. Samo udri i to je to. Šaljem Gačića ostavljam Teodoru. Gačić je pokazao nelojalnost, nisam hteo nikoga ovde da zavađam i nije mi se svidelo neko njegovo ponašanje prema Mileni, sve ostalo mi je okej. Ti si meni drag ali nisi ovako malo normalan -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š