AKTUELNO

Oplela !

U toku su 'Nominacije', voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala nominovane učesnike, Teodoru Delić i Nemanju Gačića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su se svi ismejali ovim glupostima od Bebice. Drago mi je da smo svi pod kamerama da se vidi ovaj flert. Ja volim ove koji žive u teoriji zavere, ja moram da komentarišem sve. Meni je drago šti nečiji roditelji podržavaju da neko nekog dobro nahrani ujutru, a uveče ga namaže go*nima, izgovara ku*vo, naravno pa se izvlače na afekte. Ona je izgovorila da joj je Taki bio poslovna pratnja, tako da poslovna pratnja je danas poslala i tortu, ali neko to nije shvatio ozbiljno. On je bio i ostao jedan gospodin, on je izgovorio da njegova devojka ima trenutno dečka, neko ne razume zbog čega je poslata torta, ali itekako razume, ali se pravi da ne razume jer mu je tako lakše. Imaš raznih bolesnika, Teodora Delić je mene oprala u ovoj sezoni. Oprala me je za sve pare, podržavam devojku koja je izgovorila sa Boga na groba, to je iskreno mislila, u više navrata je to ponovila. Devojka je sve rekla od samog početka o sebi o podršci o Takiju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamara Đurić i Bora su rekli gde su je viđali, gde se ona pravila luda i senilna, meni kada kažeš mesto ja znam tačno da li sam tu bila ili ne. Uroš bivši je*ač dolazi kao podrška u studio devojci sa kojom je opštio. Ušla je u odnos sa Bebicom da će biti priča, s Bukilićem na početku, on mi je rekao da priđem da joj prenesem poruku, ona se smejala i izlazila napolje. Sama je rekla o sebi sve, ona je u više navrata rekla i u afektu i u besu. Bila sam očevidac kako flertuju dok je ovaj grli ona gleda u njega, šalje mu poljupce i namiguje. Niti joj se sviđa niti prija, samo joj se sviđa jer je dečko Miljane Kulić. Njih dvoje se sviđaju jedno drugom, on je priznao i naseo, ali je ispao magarac u celooj ovoj priči. Ona je plakala zbof njega, ona se nije tako rasplakala nikada, kada je plakala za Gačićem iz straha da je skraćeni ne bi pljuvao, jer je on bolesnik koji bi im u toku se*sa dizao pokrivač. Ona je u svojoj glavi rekla bolje da nastavim da jedem go*na koja sam jela sama rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne sme da se opusti sa Gačićem, veruješ li ti da je Filip Car stajao ispred izolacije i čuvao stražu dok smo moj tadašnji partner i ja vodili ljubav. Tako da je sve jasno, kako meni, tako gledaocima. Do rampe će biti zajedno, posle rampe kud koji mili moji, meni je drago, bez obzira na sukobe. Što se tiče Teodore povućiću tužbu jer je oprala obraz moje porodice i mene. Prethodna sezona se ponavlja, samo su druge uloge u pitanju. Meni su fascinantne majke koje to podržavaju, ali te majke znaju da je to do kraja roditelja, pa ko veli ujutru je hrani tortom,a uveče maže go*nima. Tako da ću Teodoru svakako ostaviti jer je oprala obraz mene i moje porodice. Možda se Teodora nada tim stanovima, pa je još uvek u odnosu

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nemanje, umislio je da je Robin Hud , pokrao mi je sve dok sam bila u zatvoru. Pokrao mi je najskuplju kozmetiku, sve je on gospodski podelio, ne voli me od prvog dana, momak koji vozi rolere i pući usne, šta reći. Vara žene sa muškarcima, on ode da vozi rolere,pa oguli kolena, ne zam šta kaže ženi posle da li oguli od one stvari ili od rolera. Teodoru ostavljam jer da nije ušla svi bi mislili Kulićevi su ga navukli ovo ono - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.