AKTUELNO

Progovorila o svemu

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno pomrsi konce učesnicima Elite. Darko je sledeću podigao Mionu Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, kako si ti? Zašto si tako hladna i bezosećajna kako kaže Nenad? -pitao je Darko.
Konstantno se povlači ta moja hladnoća, smatram da to nije ništa novo i dešavalo se, ja to ne doživljavam tako apsolutno, ne znam da li sam ja luda, ali ja sam takva i ne smatram ti hladnoćom, kad me nešto iznervira ja itekako znam da bockam ali ne mogu da podnesem neke njegove naredbe. On od nekih normalnih stvari napravi karambol i odma bude haos, on je možda previše umiljat a ja sam normalna, pošto sam eto drastično drugačija od njega pa nam se razilaze mišljenja. Mene počne da iritira kad ja uradim nešto normalno on odma misli da je to zbog nečega, svaki korak mi prati i onda kad mi nešto kaže ja odlepim i to preraste u raspravu. Ja sam se smejala dok je on pričao i to su gluposti. Nije lepo kad ja tako živčanim, ja kad nekog zavolim prelazim preko mnogo stvari dok ne prsnem. Prosto kad je Stanislav ovde došao ja sam pokazala ljudskost, kao normalnu stvar sam osetila da mu se obratim, ja njemu neću čestitati rođendan jer bi Nenada to naljutilo inače mi ne bi bio problem, mene je Nenad upozoravao ako neko uđe da moramo totalno da se obaziremo -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se pokajala kad si videla šta si izgubila a šta si dobila? -rekao je Darko.
Da mi je krivo što je tako ispalo jeste, ali sam se ja zaljubila ovde, krivo mi je što se tako završilo prema Stanislavu, trebali smo da imamo drugačiju završnicu, da se sad kajem nemam ništa od toga -dodala je Miona.
Toliko si jasna i nejasna, deluje kao da se kaješ što si ušla sa mnom u odnos -rekao je Ša.
Darko ja se isto oblačim kao i ranije, to samo tako deluje da se sređujem, jedino što sam smršala pa delujem lepše ali ja nikad veći stres nisam imala

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š