AKTUELNO

Razotkrivena!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Danas nastavljamo sa gledanjem snimaka ogovoranja, spletki i podvala koji učćesnici do sada nisu videli. Anđela traži Bojani da se zakune da je voli.

Meni je ovo smešno iskreno, ja njoj nikad nisam rekla da je volim -rekla je Bojana.
Pod pokrivačem sam je pitala da li me voli, ona mi je napisala na ruku da, ja nemam potrebe da lažem. Ja se nadam da postoje snimci šta ja pričam, ja sam njoj rekla da ja nju ne volim nego je obožavam, ali da ona kaže da ona mene ne voli, ja razumem da je nju sramota ali može bar da prizna neke stvari valjda sam zaslužila. Ja nju razumem da ima neki odbrambeni mehanizam da je alfa i da ne sme da prizna emocije -rekla je Anđela.
Ali sad ispada da si ti alfa u odnosu čim sve smeš da priznaš -rekao je Milan.
Ja sam ustala i rekla glasno da je volim i da nešto planiram sa njom, ona mene jeste ustala i branila od ljudi ovde i to joj hvala, ja sam uvek uvijala sve u celofan i znam da se to njoj nije svidelo. Ja ne bih bila sa nekim da ne osećam isto to. Ona ne bi ulazila sa mnom u bilo kakav odnos da voli nekog drugog, niko drugi me ne bi zanimao da volim drugog -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što ona sada priča je takvo lupanje gluposti, ona nije ušla sa mnom u odnos jer me je volela nego zbog klipa koji je trebao da izađe u četvrtak -rekla je Bojana.
To jeste, naravno da ne možeš da zavoliš nekog odma, ali sam je vremenom zavolela i to je to
Evo i ovo je bojana pisala A i B sa srcem -rekao je Munja.
Šta ako se moja devojka zove na slovo A, šah mat -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š