AKTUELNO

Stvarno kraj!?

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' došlo je do rasprave između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Najveću folirant koji je ušao u rijaliti , folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant - rekaoje Janjuš
Smrade jedan za ovo ćeš videti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smradu jedan - rekla je Aneli.
Folirantu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Go*no jedno posrano, praviš me budalom ovde, đubre jedno odvratno - rekla je Aneli.
Svaki dan me je*e u mozak - rekao je Janjuš.
Šta ti je ženska glavo - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek me izluđuje, kakva Maja, on je bolestan, doveo me je do ludila,posvaađali smo se, otišao je po jabuku i ja sam mu rekla doneo si mi kriv nož i on meni baci jabuku, i kaže zna šta radim, nebitno, pogodio me je keksom u glavu. On je bolestan i ne mogu više da budem sa njim - rekla je Aneli.
Šta ti je ženska glavo, vređate se kao da ste dušmani - rekao je Mića.
Ovo je kraj, neću polemistati, prznojila sam se od njega. Smrade jedan videćeš za sve što si mi uradio, smradu, glumac, smradino, spominješ mi Maju i pričaš mi ovde što nosim kulover, ti ćeš me terati da piškim u gaće - rekla je Aneli.
Ona mi navlači komunikaciu, traži to. Može da se iznervira oko čega hoće, jedne sekunde više ne trpim, ne zna šta će od dosade pa , meni je*e mozak - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Oko gluposti, šta joj je sa tom Majom - pitao je Đedović.
Otkud znam, svaki dan je ovako. Kaže mi da mi vidi mimiku, ja ni ne pogledam tamo, sramotame da pričam o tome, traži od mene đavola - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.