AKTUELNO

Šok!

Sledeće pitanje bilo je za Anđela Rankovića.

Da li ti smeta što Anita sedi do Stanislava - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smeta mi. Ne sedi do njega, sedi pored Marije. Nemam problem s tim, oni mogu i da popričaju, nisam ljubomoran, tako da što se mene tiče može da sedi i tik pored njega. Mi sedimo i u pabu svi zajedno, nemam nikakav problem - rekao je Anđelo.
Sve vreme je gledala u Stanislava, ali njega to naravno da ne zanima, jer čeka kraj sezone da završi - rekao je Ivan.
Onda njega boli uvo za Jelenu jer se on merka sa Urošem, o čemu mi pričamo onda - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je meni rekla da se udaljim da bi pratili Stanislavove face. Mogu da popričam sa njim kad god i on sa mnom, ne gledam ga na taj način, ja imam svog dečka, ne vidim ništa loše u našoj komunikaciji - rekla je Anita.
Ti si postao Matorina čistačica, videli smo kako si joj lepo očistio krevet, šta je sledeće - glasilo je pitanje.
Ja čistim kao i prošle godine. Maja je čistila sve oko nas, sledeće, ne znam, ako treba Matora da ti nešto očistim, mogu pomorandžu da joj očistim - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sada ne napadaš drugaricu Teodoru a znaš Anitu da satanišeš zbog par poruka - glasilo je pitanje.
Napala sam Teodoru, ali ne za stolom da bi se sladili. A napala sam Anitu jer je imalo težinu što je bilo na dan svadbe - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, odvratno je i jedno i drugo, ali nije isto. Stvar je u težini. Ne samo što je bilo za vreme svadbe, nego situacija koje su se posle dešavale - rekla je Matora.
Nisam videla da se Teodora nešto folirala ovde da nije jela deset dana. Meni je i ovo prevara, meni je prevara i u glavi. Iskreno, ja Anitu nisam prozivala za stolom, meni je nje bilo žao. Ja ne gazim ljude koji su u blatu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.