AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je za Mionu Jovanović.

Baš nam je žao što nije ušla Vanja u Elitu da vidimo tebe na delu, za sve je Ša u pravu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka uđe, dobrodošla je. Kada bi bila bezobrazna, ja bih raspravila sa njom, ali njeno prisustvno ne - rekla je Miona.
Ja sam rekao dobrodošao, ali ja njoj kažem da nema odnos prema tebi (Stanislav). Miona apsolutno nije iskrena, nije transparentna da pokazuje ljubomoru, ali je ljubomorna kao i ja. Ona to naglasi, samo se okrene i da do znanja, ja izludim i odem na cigaru. Ja bih voleo da mogu tako kao ona. Svi isto razmišljaju kada su u ljubavnom odnosu, jednako su svi ljubomorni, ali sam ja najtransparentniji. Mioni ne bi bilo prijatno kada bi ušla Vanja, smetalo bi joj da ja đuskam ispred nje, to je moje mišljenje, poznavajući Mionu - rekao je Ša.
Dobro, misli, okej - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije misli, ljubomorna si kao i ja. Ja sam tvrdio da sam savršen u ovom odnosu, a pošto mnogi ovde govore da prijatelji nisu prema meni iskreni, meni prijatelji skreću pažnju na moje greške i na ono što ja radim. Vrteo sam ui glavi i skapirao sam da u mnogim stvarima grešim - rekao je Ša.
Ja sam odmah primetila kako preko kreveta pričaju, rekla sam to odmah, mene je Ša odmah napao. Prva sam primetila da se odvija među njima. Smatram da je sa njim ušla u odnos samo zbog karijere, mislivši da će uz njega napraviti uspešn u pevačku karijeru. Setimo se narukvice i prstena, gde je Ša izrevoltiran uvredio momka, što ne opravdavam, jer mu on nije ništa kriv. Ženska sujeta radi, jer je Stanislav ušao izričit da ne prelazi preko prevare i izdaje, a da je ušao s drugačijim stavom, videli bi pravo lice Mione - rekla je Miljana.
Kako misliš da bi se Miona ponašala da je Vanja tu - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Opušteno jer zna koliko je voliš. Bili bi kompleksi i ženska sujeta jer je Vanja prelepa žena, lepa je kao lutka - rekla je Kulićeva.
Zna i Marko celu priču kako je naš odnos tekao. Ne treba da zaborave ukućani jedno, a ono što je Stanislav rekao, stiglo je hipotetičko pitanje da izlazi i da su tu devojke. Stanislav je potvrdio da je izašao. Mi možemo da tumačimo da li je bio sa nekom od tih devojaka ili nije, mi to ne znamo. Hipotetičko je bilo pravo pitanje. I za Novi Sad da su on i Vanja na istom mestu, što je potvrdio da su u kontaktu. Ja sam neko ko je godinama ovde, koje god da je hipotetičko pitanje stiglo, 98 odsto je bila istina - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva je dočekala hipotetička pitanja, logično, zaljubila se - rekao je Đedović.
Milion odsto se nismo videli, ja sam išao poslovno, a ne znam što je ona. Rekla je da je došla kod prijateljice. Tada se nismo još kao u ovo poslednje vreme čuli - rekao je Stanislav.
Bio sam napolju kada se to desilo, znam da je odjeknulo kao bomba, ja kako sam pročitao i čuo jeste da su se namerno spojili i čuli - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je generalno bilo korektno, ali sam se osećala usamljeno. Bilo je dosta sitnica gde sam ja razmišljala je l' on mene voli - rekla je Miona.
Ako je ona to mislila, trebala je da kaže pre ulaska da smo završili. Ne znam zašto to nije uradila, to pitajte nju. Ako joj nešto nije odgovaralo sa mnom, što mene nije ostavila i ušla ovde?! - rekao je Stanislav.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.