AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje voditelj Milan Milošević priočitao je Bojani Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne pustiš Anđelu da se druži sa Slađom? Smeta li ti to jer bi joj se onda oči otvorile i udaljilo bi je to od tebe? - glasilo je pitanje.
Ne. Slađa se pokazala kao loš prijatelj. Dokazala je da joj nije nikakav prijatelj i to je tako. Ne žele joj dobro. Boli ih ku*ac za Anđelu. Što se mene tiče neka se onda druži s kim želi, ja sam s njom završila za sva vremena - istakla je Bojana.
Ja sam rekao jednom prilikom Anđeli da sam tu za nju kad joj treba savet. Ona bi se družila sa Slađom i sa mnom. Vidi se da joj nedostaje da svi zajedno ćaskamo. Mislim da je upala u neku kolotečinu i nije srećna - rekao je Lakić.
Anđela zna da joj niko ne misli loše, samo Bojana koja ju je odvojila od svih ljudi. Ako već ne želi ništa sa Anđelom, zbog čega je onda pored nje? - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Bojanin i Anđeli raskid lažan? - upitao je voditelj.
Ne znam. Jedino što je sumnjivo je to da Anđela ne prihvata kad je ostavljena, tako da mislim da bi ona dramila da su stvarno raskinule. Družila bi se sa ljudim iz inata Bojani - kazala je Miljana.
Anđela, ja samo mislim da si ti u velikom problemu. Da li ste zajedno ili ne, to je vaša stvar, ali ja smatram da bi ti bila bolja osoba samo jedan dan da ne provedeš s Bojanom. Uveren sam da Anđela ništa nije slagala od onoga što je rekla o Bojani kad je plakala, a rekla je da se kaje zbog svega što je uradila sa njom. Anđela laže sve da nije sa tobom u vezi, Bojana - istakao je Mića.
Ja sam rekla da se odvoji od mene. To je jedini način da Anđela ne drami i bude bolje - kazala je Bojana. bccccccccccccccmmmm

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.