AKTUELNO

Progovorila o razvodu!

Kristina Kockar razgovarala je u pabu sa Ognjenom Amidžićem. Ona je prvo komentarisala ulazak Mine Vrbaški. Kija je rekla da joj je drago što je Vrbaški ponovo u "Zadruzi" kao i da je njen odnos sa Đeksonom kompikovan zbog Đeksona, jer on nije romanitčan i emotivan muškarac.

Foto: RTV Pink

Posle svih napada na sebe, super sam! Iskulirala sam celu priču! Uvidela sam posle svega koliko je ljudima stalo da pobede ovde i to sam tek sada shvatila. Ja nisam došla ovde da bih dobila neko sažaljenje, ja sam došla da bi meni bilo lakše - pričala je Kija i dodala:

Foto: RTV Pink

Pogađa me kada Luna kaže da će sa Slobom da pravi dete, do juče sam ja to htela sa njim! To je još uvek sveže! On i ja smo se dogovorili da se nećemo ovde razvesti, za mene je ovaj brak bio nešto moje i nešto intimno, ali barem da taj razvod da bude nešto što će da bude samo naše! - govorila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Kija je u nastavku pričala i o odnosu sa Filipom Đukićem. Kockar smatra da više nikada neće imati isti odnos sa ovim ukućaninom, jer je pogazio reči koje joj je obećao. Slobina supruga istakla je da smatra da je Marija Ana Smiljanić, bivša Filipova devojka, najgluplja osoba koju je upoznala u poslednje vreme. Ceo razgovor možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marija Ana Smiljanić

#Sloba Radanović

'