AKTUELNO

Ubeđen u to!

Naredni gost kod Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša bio je Ivan Marinković koji je komentarisao odnose u Beloj kući:

Slušao sam Mionu i Ša maločas, pravi haos. Stanislav je tako lepo objasnio što je Miona njega pravarila sa Ša. On je njoj postavio uslove, a ona je priznala da je bila nezadovoljan sama sa sobom u vezi. On je rekao kakav je njegov stil života. Ona treba da kaže Stanislavu da je bila nezadovoljna svojim životom, nije planirala da ga prevari i on se ne nervira zbog toga, ima prava. Miona i ŠA moraju da smire strasti, ali ona je bila nezadovoljna. - dodao je Ivan
Stanislav je veoma korektan iako su ga oni prizvali - dodala je Milena,.
Ša je sam priznao da je kompleksaš. Iskreno on treba da nađe svoju srodnu dušu, jer ona to nije - rekao je Ivan pa se osvrnuo na Bebicu:

Foto: TV Pink Printscreen

Gačić je pogrešio, tačnije povređen je, a Teodra mu je objasnila da je Teodora u pravu, ili da je ona kriva. Krivi su svi. E sada, teodora jeste luda za Gačićem, a sada svi očekuju da će Teodra i Gačić da uđu u vezu, ali ne verujem, ali Bebica bi opet prešao preko toga. - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.