AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je debata o ljubomorni i posesivnosti u vezi. Učesnici su podeljeni u dve grupe. Jedni su za, a drugi protiv toga. Naredna je svoj stav iskazala Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je posesivnost obična patologija. To je privid da nekog voliš. Nema tu ni lj od ljubavi. To je konstantno prisutno i čisto sumnjam da to može da se iskontroliše tek tako. Ako se potiskuje, na kraju bude još gora reakcija. Nikada nisam bila patološki vezana za bilo koga. Volim sebe i svoje vreme, ne volim kad neko ugrožava moj mir - kazala je Bojana.
Da li je Anđela stvarno posesivna ili to namero radi? - upitao je Đedović.
Ona je stvarno takva, a to me udaljava od nje. Niko ne može da me ograničava. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, onda ljuboora dolazi na red - istakla je Bojana.
Ja jesam opsesivna i posesivna. Istina je da to ne valja, ali se trudim da to kod sebe promenim koliko mogu. Jako sam mlada i mislim da neke stvari mogu da se korikuju. Moram samo da kažem da nije fer što su pojedini učesnici opravdali Teodorin flert ovde sa Gačićem, a moje dopisivanje su osudili. Ovo što je ona uradila je gore od onoga što sam ja uradila - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam za ljubomoru, ali blagu dozu. Imala sam jednog dečka, ne mislim da Stanislava, koji nije znao da prestane i stalno me je zvao. Nije bilo lako da se pobegne iz tog odnosa. Ta posesivnost mi se tad zgadila - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.