AKTUELNO

Totalni šok!

U toku je debata. Učesnici su se podelili u dve grupe, za i protiv ljubomore i posesivnosti u vezi. U jednom trenutku nastao je opšti haos, nakon što je Nemanja Gačić priznao o čemu je pričao sa Teodorom Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznala sam da sam flertovala sa Gačićem, onda kada je on sinoć sve rekao - kazala je Teodora.
Što nisi rekla sve? Što nisi rekla da sam ti rekao da ću te ukrasti i staviti na motor i odvesti odavde, a ti si se nasmejala. Šta je bilo kad sam ti rekao da sam sanjao kako imamo se*s? - upitao jeGačić.
Šta sam ja rekla? - upitala je Teodora.
Rekla si:''kakva sam bila?'' - istakao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da sam s tobom samo flerotvala i da volim samo Bebicu - kazala je Teodora.
Postoji ta neka lažna posesivnost koju Teodora pokazuje. Ona je to usmerila ka Miljani kako bi skinula sumnju da joj se dopada Gačić. Ovde su posesivne osobe te koje bi nešto uradile Što se tiče posesivnosti, smatram da je to velika mana, a da nekad neko namerno pravi dramu kako bi skrenuo fokus, kao što radi Teodora sad - rekla je Milica.
Vratimo film na 31.12. kad sam ja samo prišla Bebici i rekla nešto, onda je tad izazvala svađu sa njim, a zapravo je reč o tome da je fingirala sve to kako bi neke stvari prikrila, koje sama radi - istakla je Milena.
Posesivnost je bolest. Ja sam ranije bila posesivna i više nisam. Takvi ljudi odbijaju osobe od sebe. Ako nekom ne dopuptaš da ima svoju slobodu, onda to nije to. - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.