AKTUELNO

Nije joj lako, što je rešila da mu jasno stavi do znanja.

Jelena Krunić sinoć je bila na ivici nervnog sloma zbog toga što se njen rijaliti dečko Nemanja Đerić Đekson, iako baš ništa na to nije ukazivalo, ponovo zbližio sa bivšom devojkom Minom Vrbaški, koja se sinoć vratila u "Zadrugu".

Foto: RTV Pink

Iako se posle nekoliko sati smirila, ona i dalje ne može da dođe sebi zbog načina na koji ju je Đekson izdao, a da zlo bude veće, so na ranu dolio joj je svojom konstatacijom i Milan Milošević.

- Dovoljni su jedno drugom da prave skandale ovde, ti im ovde uopšte ne trebaš, rekli su "ljubavni trougao". Povukla si se sama - vikao je Milan, dok mu je snuždena Jelena odgovorila:

Foto: TvPink Printscreen

- Hvala puno što im ja uopšte ne trebam u celoj priči. Otkud ti znaš šta bi se dalje dešavalo?! Nisi u pravu! DObro, Milane, za tebe si samo ti u pravu, nikada nije niko drugi.

Nakon onoga što joj je rekao, Milan se pravdao kako nije imao nameru da je dodatno povredi, te da mu ni Mina ni Đekson nisu bitni.

Foto: TvPink Printscreen

- Uopšte nisam mislio da te prozivam ni malo. Boli me baš k*rac, posebno za njih dvoje. Što se mene tiče, nebitni su. Meni svi mogu da pljuju pod prozor, ko gog hoće da me vređa - siktao je Milan, dok mu je mirna i staložena Jelena na miran način stavila do znanja da su je njene reči povredile.

Foto: TvPink Printscreen

- Tebe niko nije vređao, nijednu uvredu ti nisam izrekla niti ću. Ali, video si kako sam se osećala sinoć i da ne treba da dolivaš ulje na vatru. Znaš, malo sam se ja osetila izdanom sa tvoje strane - objasnila mu je Jelena.

D. T.

#Jelena Krunić

#Milan Milošević

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'