AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima progovori o svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u prethodnoj nedelji. Na redu je anketa za najnesamopouzdaniju osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na trećem mestu je Aneli. Šta misliš iz kog razloga joj nedostaje to samopouzdanje?
Njoj je to zbog nevesrtva u partnerstvu, ona mora da shvati da nju Janjuš voli ali ona uvek razmišlja drugačije, tako da kada shvati da joj Janjuš želi dobro sigurno će joj biti bolje -rekao je Mića.
Meni je drago zbog nje i zbog anketa večeras, ona mora više da gradi samopouzdanje, često padne kada su pitanja u toku i skroz se pogubi, ona često ima i hipotetička pitanja i zbog cele njene situacije često gubi samopouzdanje -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu je Miljana Kulić.Ko je njoj poljuljao samopouzdanje? -pitao je Milan.
Ona ima momente kada ima jako visoko samopouzdanje ali meni pokazuje da joj treba neka potvrda ljubavi i brižnosti. Mi jedno drugo uvek podižemo, treba joj da nauči nekome da veruje i da se opusti da uživa -rekao je Darjan.
Ubedljivo na prvom mestu je Ša. Kako Miona ovo komentarišeš? -pitao je Milan.
On je meni rekao da je od zadruge 4 izgubio samopouzdanje, tako da ja nemam veze sa tim -rekla je Miona.
Sam odnos sa Mionom, sve je bilo savršeno dok nije došla nova godina, osećao sam se kao ponovo rođen i nisam mogao da očekujem da ću doživeti pad nakon ulaska njenih roditelja što je mnogo promenilo Mionu i naše svađe su još učestalije, mene je ovo totalno sve svalilo, moje ponašanje će se promeniti jer mi svi govore da sam ludak i psihopata -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š