AKTUELNO

Pala nova priznanja!

U toku je emisija 'Pretres nedelje sa Milanom '. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima progovori o svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u prethodnoj nedelji.

Nemanja Gačić šokirao je svojim priznanjem da su mu se pojavile emocije prema Teodori Delić kao i da se gledaju konstantno i smeju preko stola. Teodora je briznula u plač jer ne može da se odluči za jednog muškarca.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica i Teodora su se svađali u frizerskom salonu i Teodora mu je lupila šamarčinu, šta se desilo? -pitao je Milan.
Tema je Gačić već danima, meni je to smešno u nekim situacijama ali mi juče nije bilo smešno, on je izlazio i gledao gde sam kao psihopata, meni su te stvari nenormalne. Sinoć nije bio samo on kriv nego i Miljana, dotakli su se rukom sinoć i ne znam da li je bilo slučajno ili namerno -rekla je Teodora.
One želi mene da umeša u temu kako bi se skrenula pažnja sa Gačića, bilo bi bolesno da ja njega dodirujem, gadi mi se kad ga pogledam, da bi skrenula priču ona izmišlja gluposti -rekla je Miljana.
Meni je katastrofa to što sam ga udarila, izvinjavam se svima. Danka i ja smo pričali o nekom drugom muškarcu nismo o Nemanji -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

O kome ste pričale Danka? Zašto si rekla da voli Bebicu samo kao čoveka? -pitao je Milan.
Mi ne pričamo često ali kad se sretnemo ja je tako pitam neke stvari i pokušala sam da je posavetujem i da je nesrećna. Ne znam zašto ako ima momka sa kojim je srećna, ja sam vremenom ukapirala da ima emocije prema Nemanji i da je to obostrano. Ja mislim da je Nemanja štitio Teodoru da ne ispadne kao da je ona nešto loše uradila, mislim da ona nije volela Bebicu kao muškarca nego da je samo dobar prema njoj i da ga voli kao osobu, kao muškarac joj se sviđa Nemanja. Ja sam joj rekla da ide srcem i da kaže neke stvari, mislim da joj je žao da ne povredi Nenada, ona bi bila itekako u vezi sa Nemanjom -rekla je Danka.
Kad je bila priča u pušioni da ga volim kao čoveka ja sam rekla da to nije istina -rekla je Teodora.
Ja sam nju stvarno gledao kao drugaricu, nikad je nisam doživljavao kao osobu sa kojom bi bio, lagao bi sada kada bih rekao da mi se ne sviđa, kad mi se nasmeje i kad mi pošalje srce, to je primetila Danka, i ja sam njoj u jednom momentu rekao da počinjem da osećam nešto prema njoj, Danka je primetila da se mi smejemo i gledamo, gde je ona Danki rekla da ja ne smem da ustanem i da priznam to, ja sam njoj rekao da ja sa njom nisam imao više od 3 sata razgovora i da ne mogu da uđem sa njom u vezu jer ne znam ni ko je, ni šta je , rekao sam joj da ne razmišljam o toj devojci od spolja na šta se ona nasmejala. Ja mislim da je to obostrano i da se ja njoj sviđam.
Ja volim Nenada i sa njim sam ali slagala bih kad bi rekla da ovo što Nemanja govori nije istina, gledali smo se mi više puta i Bebica to zna
Šta se smeškaš sad, jel si normalna, što plačeš sada? -pitao je Bebica.
Ja sam rekla da Nenada sigurno volim, ja ne bih bila 4 meseca sa njim da nisam osetila nešto, ne mogu da se odvojim od njega jer ga volim -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š