AKTUELNO

U petak uveče, bivši dečko Mione Jovanović, MMA borac, Stanislav Krofak, postao je učesnik "Elite", te od tog momenta za Nenada Aleksića Ša i njegovu devojku Mionu više ništa nije isto. Naime, Ša i Miona od njegovog ulaska, iako u prvi mah nisu želeli da tako deluju, ulaze u veoma česte verbalne okršaje.

Tako je bilo i sinoć, kada su Ša i Miona ušli u žestok verbalni okršaj, te je tom prilikom Aleksić urlao iz petnih žila, od čega su se tresli zidovi Bele kuće, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u video - prilogu u nastavku:

Ono što je šokiralo kompletnu širu javnost jeste pomirenje do kog je došlo između Aleksića i Stanislava, tj. reper mu se javno izvinio za sve što je izrekao na njegov račun prethodnihi meseci, dok je Krofak bio u spoljnom svetu, te su tom prilikom pružili jedan drugom ruku, što, takođe, možete pogledati u nastavku ovog teksta:

Prilikom sukoba koji su imali Krofak i Ša tokom "Mićine Igre istine", Stanislav je izneo da zna da je Aleksić svojoj, sada već, bivšoj supruzi, tikokerki, Vanji Ignjatović, dosta stvari branio tokom njihovog braka, što je Ša negirao, ističući da Vanja laže.

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Vanjom, koja je u izjavi za naš portal otkrila šta joj je Aleksić tačno branio, te se osvrnula i na vezu svog bivšeg supruga sa Mionom, u kojoj, kako kaže, vidi da se Jovanovićevoj gadi Ša.

Stanislav je izjavio da si mu rekla da ti je Ša nešto branio, dok on poriče i kaže kako ti lažeš. Da li ti je branio nešto i ako jeste šta tačno?

Da, istina je. Nisam smela da idem sa drugaricama na kafu, niti sa kumom svojom venčanom sama. Uglavnom, samo sa njim. Nakon šest meseci sam otišla sa svojom kumom i sinom u kafić preko puta zgrade, tad je nastao opšti haos. On želi da bude 24/7 sa osobom sa kojom je. Ne želi da njegova devojka (žena) ide negde. To je njegova ljubomora koja je i uništila sve.

Foto: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/PRIVATNA ARHIVA, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, PIXABAY.COM

Kako komentarišeš pomirenje između Stanislava i Ša, to što mu je pružio ruku pomirenja i izvinio se?

Smatram da je lepo od njega što se izvinio. Poznajem Nenada, u stanju je da kaže mnogo ružnih reči, mnogo psovki u trenutku bunila, zbog kojih se kasnije kaje. Ali to je on i nikada se promeniti neće.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas se dogodio opšti haos, Ša je ušao u žestok verbalni okršaj sa Urošem Stanićem i sukobio se sa Mionom ponovo, jer smatra da šeta pred Stanislavom namerno da bi se videlo da li ima zadnjicu ili ne. Kako gledaš na to?

Mogu samo da kažem da se Nenad Mioni gadi, to je ono što ja vidim. I da, smatram da namerno to radi kako bi Stanislav obratio pažnju na nju. Čini mi se da se kaje što je sve tako ispalo.

Foto: Ustupljene fotografije / Privatna arhiva

Autor: A.V. , N.Ž.