AKTUELNO

Stavili sve karte na sto!

U toku je biranja učesnika sa najmanjom količinom samopouzdanja. Naredni na redu da iskaže svoj stav bio je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Anita. Smatram da ona može mnogo više da dostigne nešto i sama misli. Aleksej treba da bude tvoje gorivo, a ja verujem u tebe svim silama. Mnogo si bolji čovek od mnogih ovde. Ša je na drugom mestu, a na trećem Aneli - kazao je Anđelo.
Ša, Aneli i Miljana. Neću da dužim, to je to - kazala je Anita.
Puna kuća samopouzdanja, izgleda. Ima dosta njih koji nemaju pokrića sa samopouzdanje a imaju ga mnogo, a ovi koji imaju pokriće, nemaju samopouzdanje. Bojana, ti nemaš samopouzdanja da otkriješ svoj stav i seksualnost. Snežana, ti nemaš samopouzdanja da izneseš svoje te kreacije, a Ivan isto tako da iskaže svoj stav - sakrkastično je rekao Samir.
Na prvom mestu jeste Ša. Aneli na drugom, a Terza na trećem - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da nabrajim osobe koje su svojim ponašanjem pokazale da nemaju samopouzdanje. Sara, Ša, Anita, Matora, Aneli i Stefani nisu pokazali samopouzdanje - rekla je Bojana.
Na trećem mestu je Majčica. Na drugom mestu je Ša. Uspešan je, ali ga je ljubav koštala. Na prvom mestu je Miona. Nema samopouzdanja dovoljno da kaže da bi se vratila Stanislavu kada bi samo on to poželeo - kazao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.