AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je raspodela budžeta Žane Omnie. Naredni kom je dala budžet bio je Boža Džons.

Foto: TV Pink Printscreen

Božo, srednji budžet. Jako si dobar momak, ali smatram da ti ne priliči da ideš i da vređaš ljude okolo. Ne smatram da imaš lošu dušu, ali ono loše često dolazi do izražaja kada si ti u pitanju - kazala je Žana.
Ako govoriš onda da nisam loš, zašto si mi dala četiri hiljade kao nekim ljudima s kojima nisi toliko dobra? U redu, svakako - rekao je Boža.
Snežo, tebe ovde pokušavaju da degradiraju na sve moguće načine, ali se ti dobro drži. Verujem da je narod uvideo kvalitete koje ti imaš - kazala je Žana.
Uošu Staniću mali budžet. Ti si beba pod*uzne muve - imali smo jednu prepirku, ali to nije ništa značajno.Umeš da budeš jako kvaran i da teraš ljude u crveno - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja nikakv poltron ni pod*uzna muva. Ja sam to što jesam, kome to smeta šta da ja radim - kazao je Uroš.
Tamara, ponašaš se kao da si služavka pojedinih ljudi. Ovde te koriste da im pereš i čistiš jer si ti tako dopustila. Mali budžet - kazala je Žana.
Marija, mali budžet. Ja se takvih ljudi plašim, ne znam ni sama zašto. Ti meni deluješ kao lutkica iz horor filmova - kazala je Žana.
Stafani, meni si jako draga. Inače mi jedino smeta kad se dereš i ponašaš kako ne treba. Mali budžet - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara mi je draga devojka. Ne dopada mi se to što radiš, jer mislim da treba više da vrednuješ sebe - kazala je Žana.
Hvala - dodala je Sara.
Uroš Rajačić me nije uvredio. Naša relacija je za mali budžet. Ne treba da vređaš žene više i to je to - kazala je Žana.
Mislim da ti je mišljenje izgrađeno na lažbim nekim temeljima. Vođena si tuđim mišljenjem - rekao je Uroš R.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislave, moram da ti dam mali budžet. Ako ti nešto treba, ja sam tu. Ne poznajem te, ne mogu baš da govorim o tebi. Neke stvari mi nisu jasne. Rekao si kad si ušao da te Miona ne zanima, da se ne oglašavaš neko vreme, a onda si rekao da si u kontaktu sa Vanjom, bivšom ženom od Ša već tri meseca. Da je tako, da te Miona nwe zanima, ne bi kontaktirao Vanju, ja bar tako mislim. Videćemo kako će dalje da se odvija sve - kazala je Žana.
Anita, ti i ja se ne svađamo ove godine. Iskrena si u odnosu sa Anđelom, kao što mislim da prema Jovani nisi bila. Mali budžet - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.