AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je raspodela budžeta Žane Omnie. Naredni na redu koji je čuo njeno mišljenje i dobio budžet bila je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ti si neko s kim ja nisam saglasna oko mnogo čega. Tebi ide srednji budžet. Ti i ja imako korektan odnos i napolju, ali mi se ne dopada mnogo toga što radiš. Tvoji konflikti su tvoji konflikti i to je tako - kazala je Žana, pa dodala:
Milica je neko ko je mnogo nevapitan. Toliko puta si ovde spomenula reč je*nje. Elokvencija nema veze s brbljanjem. Jako si drčna, bezobrazna i samoživa. Manje si zaljubljena u Terzu, nego on u tebe. Nevaspitana si, prepotentna bez pokrića, a ja ne volim taj tip devojaka. Od tebe sam ovde dobila niz uvreda, ali mogu samo da ti kažem da me se ne tiče to što ti meni imaš da kažeš. Mislim da si jako loša kao prijatelj. Mali budžrt od mene - istakla je Žana.
Sramota me je da budem u kadru sa tobom - dodala je Milica.
Slušaj me, devojko, ti si ta koja je sama sebe ovde diskriminisala, a onda se ljutiš kada ti daju razne epitete - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Cilj mi je samo da moja ćerka sutra kad je budem imala ne gleda moje si*e, kao što tvoja gleda kako iz ovde zbacuješ - rekla je Milica.
Aneli, jesi ovde imala loše postupke. Imam neke stvari da ti zamerim, a jedna od tih je jer si neke strvari gomilala, nisi rešavala kad je trebalo. Želim ti samo da podneseš sve kako treba. Ušla si ovde kao prevarena žena, a neki od učesnika ti prebacuju kao da si ti prevarila. Otac tvog deteta ne brine o tvom detetu kako treba, tebi je slao šta je slao on. Držo se, to samo imam da ti kažem.Ja mislim da Asmin ovo sve želi da uvči i ima korist od svega. Čuvaj odnos s Janjušem, mislim da njegovo mišljenje treba da ti bude bitnije od svega. Srednji budžet - rekla je Žana.
Teodora, o tebi nemam lepo mišljenje. Bezobrazna si, drčna i drska. Ne voliš Bebicu, smatram da su ti emocije usmerene ka Gačiću. To ne priliči devojčicama od dvadeset godina. Spajanje sa ludima koji moju dede da ti budu je katastrofalno za mene. Sve mane koje si mogla da pokažeš si pokazala. Rekla si da napolju muškarcima gaziš po ja*ima. Kako se to radi, šta to znači? Nije mi jasno kako to govoriš. Bebica je manipulator, s njim nije Miljana mogla, a kamoli ti, ali si postala isto što i on. Mali budžet - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.