AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija 'Podela budžeta'.Vođa nedelje je Žana Omnia, dala je veliki budžet Nenadu Aleksiću Ša.

Od početka veliki prijatelj, ljubomoran si, teško je sa tobom, ali razumem Matoru i tebe jer ste bili povređeni u prethidnim odnosima. Nekad te možda neko ne zaslužuje. Tražim način da te smirim, mislim da si željan ljubavi, neću da ti pričam šta ja mislim,ljubav dolazi. Mislim da si dobro postupio kada si pružio ruku Stanislavu, ali treba da saslušaš sve. Mislim da si dobar čovek, ali si težak i naporan, bitno je samo ono što ti misliš i želiš. Mislim da ti fali ljubav, to je nešto gde se osećaš sigurno - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći , mali budžet dajem Terzi, nema šta da kažem ostajem pri onome što sam mislila. Sve radiš na kvaran način, neću da komentariše odnos sa Milicom. Imamo korektan odnos, ne čačkamo se van stola - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet za Marka, mi smo dobri i spolja, stavovi su ti 99% onog što bih i ja rekla, ali na poziciji si da pričaš onako, ja ne bih mogla ali dobro - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet je za Anđelu, mislim da si razmažena i bezobrazna, navikla si sve na dreku i histeriju da dobijaš. Ne verujem ti 1%, nemaš empatije ni prema babi, ni prema bratu. Previše su te razmazili, i sve što pričaš je jedna velika laž, Očekujem narod pita, da sve ide po Bojaninim leđima, onaj plač tvoje majke i tebe neću da zaboravim, iako imaš 20 godina, mislim da si nezrela. Vređala me jesi, ne dozvoljavaš ništa da ti se kaže, razmažena, bezobrazna, sebična. Tvoji roditelji te se nikada neće tebe odreći - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.