AKTUELNO

Mišljenja su podeljena!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nemanji Gačiću.

Ona pije krv, ozbiljan degenrik, osnovna kultura je da ne upadaš dok drugipričaju. Greota me jer je žensko. Što se tiče Uroša okej smo. Šaljem Snežu ostavljam Uroša - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobra si ali si naporna, umeš da provociraš. Što se tiče Uroša imala sam loše mišljenje ali smo rešili neke stvari. Ostavljam Uroša - rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Uroša, idalje mislim da si iskompleksiran i da ti je Maja cilj. Što se tiče Sneže imali smo konflikt na početku, upadaš drugima u reč i pričaš samo o sebi.Ostavljam tebe šaljem Uroša - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežo mislim da si nadobudna, aljkava, briješ se u krevetu, jako si prljava osoba, znam da si agresivan. Imaš te napade na žene, više neću das te zovem lažni bokser. Šaljem Snežu - rekla je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Uroša okej smo, sve sam ti rekla. Ja Snežu obožavam, ti si meni top, mislim da si objektivna, bliža sam sa Urošem, ostaviću njega - rekla je Vanja.
Počeću od Sneže, imamo super odnos, tvoja pojava nervira sve i mene nekad iziritiraš, ali se iskontrolišem, što se tiče Uroša, skapirali smo da je nikakav bokser. Postao si predmet sprdnje, ostavljam Snežu, šaljem Uroša - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Uroša drago mi je da ima nekog pored sebe, biće mu mnogo lakše. Što se tiče Sneže, nemam ništa pored tebe, ostavljam Uroša - rekao je Munja.
Sneža obično smeće, Uroš mi je okej. Ostavljam Uroša - rekla je Stefani.
Snežo pusti šta pričaju, sviđa mi se što ne ulaziš u konflikte. Što se tiče Uroša, prema meni je okej, nije mi se svidelo sa Lejdi što je ušao u konflikt, ostavljam tebe šaljem Snežu - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Skontao sam da si me slagao, videćemo šta će biti sa Jovanom, sa Snežom sam okej, poslaću Uroša - rekao je Pablo.
Sneža ima ozbiljan fetiš da me maltretira, ne gotivim je. Uroš, mislim da nije iskren u odnosu sa Jovanom. Ostavljam njega šaljem Snežu - rekla je Sara.
Sve su rekli za nju, i za Uroša, ostavljam Uroša - rekao je Majčica.
Stavila sam ih jer ih ne gotivim. Smatram da mi Uroš duguje jedno veliko izvinjenje. Ponašaš se nenormalno, imam ružno mišljenje o tebi. Snežo nemam mišljenje o tebi, konstantno upadaš u razgovore. Ostavljam Snežu, šaljem Uroša - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.