AKTUELNO

Otkriveno sve o afterima u Mladenovcu!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stanislavu Krofak.

Sneža mi je simpatična, a sa njim sam pričao. Ostavljam Uroša - rekao je Stanisalav.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Sneže tiče ona je mene najviše isprozivalaza moje trojke, iritantna je ali intaligentna. Vrhunski provokator, čula sam da umišlja mnogo. Rekla je da sam blejala u Mladenovcu na afterima - rekla je Milica.
Ne, rekla sam da su ljudi iz Mladenovca bili sa njom na afterima - rekla je Sneža.
Čekam da mi Sneža otkrije šta sam radila na moru. Uroševo učešće mi se sviđa sada. Ostavljam Uroša - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža zna da podbode,nije mi jasno kako Darjan nije sve to znao pre. Pojedinačno mislim da svako priča istinu, a zajedno sve lažete. Sneža je namazana i zna da dovede do ludila. Rekla mi je da je završola školu za novinare i to poštujem. Nesvršeni akademski građanin, svršeni novinar. Neću da pominjem njenu porodicu. Da ne znaš da se obučeš tu si šampion. Intaligentna je, prgava, dama sa dva lica. Ti si ovde izdana i prodana žena. Što se tiče ovog biznismena, ovde je došao da se pokaže. Koga god da znam Rajačića svi su sa ozbiljnim pedigreom, moj prijatelj mi ga je tačno opisao kakav je. Ponekad malo previše ceni sebe. Ja mislim da njega Jovana ne voli, meni je Jovana rekla da je zaljubljena u njega i ja sam joj poverio. Mislim da je njihova veza laž. Ostaviću Uroša, bio sam blag - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.