AKTUELNO

Priznala sve!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Cvijanović.

Krenuću od Sneže, ona je uvek bila darežljiva pre meni, divno mi je bilo u izolaciji sa njima, ne voli kad lažem, uhbatila me je par puta. Idemo u Istambul da kupujemo stvari. Što se tiče Uroša, ovde smo 7 meseci, povezivali su nas, evo ja ću da kaže, ja sam prvi put za 7 meseci zaljubljena u ovog čoveka. Ostavljam Uroša, šaljem Snežu - rekla je Jovana.
Svaki dan pokazuje koliko je zaljubljena - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža, kad kažemo da smo u korektim odnosima, realno se ne gotivimo, mislim da mnoge ljude ne gotiviš, bolja mi je ova relacija nego lažno poštovanje.Smeta mi kad pričam sa nekim, da se ubaciš. Kad si ti Uroše došao, srdačno sam te dočekala, imaš šta da kažeš, odabrao si neki put, voliš rijaliti gasira te, ne znam čemu ovi komentari, mislim da ti se Maja najviše sviđa. Jovani ništa ne verujem, veliko mi je razočarenje. Ne verujem joj u njenu ljubav, ali to ćemo drugi put. Imamo bolju komunikaciju Uroš i ja, njega ostavljam šaljem Snežu - rekla je Matora.
Pravila si sa Majom polni organ - rekla je Aneli.
Ne mešam se u odnose sa ženama, ali muškarci koji to rade ja ću da reši - rekao je Janjuš.
Ova žena želi da se svađa - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.