AKTUELNO

Žestoko oplela!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi.

Šta reći, dva kretena, oboje na kapiju. Ajde prvo od Uroša, ostajem pri svome, kao muva bez glave si ušao. Nisi zaljubljen u Maju, nisi njen kalibar. Nisi zaljubljen u Jovanu, pričao si da ti je simpatična ali da mora da promeni ponašanje. Folirant si, mene si uvredio, nemam lepo mišljenje o tebi, ne ratujemo ali možemo. A sad ova, koja si ti budala, ona je jedina osoba zbog koje me je sramota što sedim ovde. Ona je pe*ersi provokator.Ovaj njen graciozni hod, gde si naučila, ja samo ovde pričam svoje mišljenje. Provlačiola si mi decu. Na početku u karantinu, bili su novinari kod mene i ona je poslala jednom novinaru poruku, da li hoće da mu pošalje snimak da bude kao da su im upali i prekinuli ih u se*su - rekla je Kačavenda.
Ona je hteča pažnju, postoji snimak gde sam bez majice, ali dole u pantalonama, ali ja na to nisam pristao - rekao je Darjan.
Zakuni se, nemoj d alažeš - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Cuti i trpi moju nominaciju - rekla je Kačavenda.
Ne znam da li imaš amneziju - rekla je Sneža.
Mene si isto od početka veđala, pričala da imaš informacije o svima, ti si takva budala, ja ne znam koji deda ventilator te je tako vaspitao. Ti si intelektualka al u k*rcu. Nije mi dobro kad te vidim. Moraćeš da uplatiš neku školicu, kačiš se na priče. Dosadna si, naporna, na k*rac mi ideš, lažovka, prevarntkinja. Ti si najštrokavija osoba koju sam upoznala. Što se tiče ovog za sada nemamo sukob. Od vas dva probušena kon*oma. šaljem Uroša jer me ne jaše sad toliko - rekla je Sneža.
Ja sam najbolja sama, i ova Milena koja pokušava da me degradira, mene niko ne može da degradira - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.