AKTUELNO

Sukob ne prestaje!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Đednoviću.

Što se Sneže tiče, umeo sam par puta da se složim sa onim što ona priča. One priče što su ona i Darjan govorili nikad nisam čuo, a svašata samn čuo u životu. Sa Snežom u prolazu ponekad porazgovaram, retko se složim sa njom, ništa ružno ne mislim. Što se Uroša tiče kada uđu u*eru se u prva dva dana, u kom smislu to mislim, urade ono što će ih pečatirati do kraja. Ne mislim da se zaljubio u Maju, ali da mu se sviđa i da bi bio, sigurno. Mislim da Maja ne bi bila sa njim posle onih stvari, retko ko bi prešao preko tih stvari, da si zaljubljen u nju nisi, ali da bi je tresnuo bi, da si se malo femkao kao seljačka mlada sve bi bilo drugačije. Mislim da si napravi kardinarnu grešku, ali ima dana, to je školska greška na početku. Ostaviću Snežu - rekao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Uroša nemam šta loše da kažem, već treća nominacija, smatram ga dobrim dečkom. Što se tiče Sneže od početka imamo konflikt, kada je ušao Anđelo rekao je da spustim loptu, jesam ali vidim da hoće samo kadar. Pričala je da sam ljubomorna na nju, nisi mi konkurencija i nema potrebe da budem ljubomorna na nju. Rekla je da podržava samo Anđela, sve radi zbog kadra. Ostavljam Uroša, šaljem Snežu - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.