AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Lejdi Di dala je reč Miljani Kulić.

Zaljubljene osobe: Teodora u Gačića, Uroš u Maju Marinković i treća osoba je Snežana Kušadasi u Marka Đedovića - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi Di u Munju i pored toga neću da navodim muškarce. Navodim Aneli prema Janjušu...Ne mogu mog dečka da navedem, jer je rekao da se hladi - rekla je Milica.
Prva osoba je Janjuš. Aneli je prva devojka koja mu je priznata za devojku. Druga osoba je Ša, vidi se da je prezaljubljen dečko i treća osoba je, moram da kažem, Bojana. Vidim da je zaljubljena u Anđelu - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš mi je prvi, Ša može da bude drugi i Terza treći, jer ume da pokaže te suzice - rekla je Jelena.
Ne mislim da je Stanislav zaljubljen u Mionu, čak i one priče, ali mislim da on ima emociju prema Nenadovoj bivšoj ženi, Vanji...Terza i Milica su mi na klimavim nogama. Počeo je da uživa u tretmanu alfa mužijaka, on se izjasnio da voli Milicu. Ne mislim da su Anđelo i Anita zaljubljeni. Vidi se zaljubljenost mnogo veća Janjuša prema Aneli, Nenada prema Mioni i na trećem mestu, Sneža bubašvaba u Marka Đedovića - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je jako zaljubljena u Uroša, kada se posvađaju, pada u blagu depresiju...Treća osoba je Sloba analitičar, koji je jako zaljubljen u mene. Poklonio je mi je nešto što ja najviše volim, a to je novac - rekla je Sara Marbelja.
Sneža je zaljubljena u Darijana, Darijan u Snežu, Anđelo u Maju, Slađa u Anđela, Samir je zaljubljen u Kačavendu, Boža je zaljubljen u Uroša, Stanislav u Mionu, Nemanja u Teodoru - rekla je Bojana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.