AKTUELNO

Odbrusila mu!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da totalno razdrma kavez ukućanima. Sledeće pitanje postavljeno je Mileni Kačavendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, kako ti je bilo danas na Samirovom koncertu? -pitao je Darko.
Nisam mnogo obraćala pažnju, nisam bila u raspoloženju ali lepo je organizovalo, tako da super -rekla je Milena.
Kako reaguješ na to što je Samir samoinicijativno izrazio žekju da organizuje sve zbog tebe? upitao je Darko.
Nisam skontala da je to zadatak ali dobro, stvarno se nisam nadala, super ideja, to je sve poželeo pre nego što sam ga izvređala, znaš i sam da meni ne odgovara da se palim zbog njega, odnos na distancu ali sam morala zbog osmog mara, pa me čeka uskrs i onda do kraja da moram da se zamlaćujem, neću uopšte da zalazim u priču. Nije on neke stvari zaslužio od mene ali me toliko nervira sa tim stalnim pravljenjem priče, više mi je preko glave da verglam o ovome. On je čovek stvarno malouman izgleda, ne može centrala da pogreši sto puta, ja ne znam šta više da kažem o njemu. Drago mi je što se ni sa kim ovde svađa i što će da izađe bogougodan -dodala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će neko meni da objasni da on sa mnom može da se svađa u pet ujutro a drugima sve ćuti, ne vidim šta je njemu toliko dramatično ono što mu ja govorim i ne znam kako može toliko da se blamira, ja njega ne shvatam nekom budalom ali je on toliko izgubio dostojanstvo. On je kulturan i pristojan ali opet kao da je malouman, kad ja ovde izludim mene boli ona stvar šta ko misli, ja se držim svog stava -rekla je Milena.
Samire, čestitke na koncertu, hvala ti što si gledateljkama ulepšao jutro. Gde je sada to kormlio vašeg broda? -pitao je Darko.
Upućen si da sam zadatak tražio pre poslednjih dešavanja, tražio sam da se sve obustavi ali nema veze, u trenutku shvatim ali mi đavo ne da mira, ne razmišljam i onda tek posle shvatim šta sam uradio i kako to deluje sa njene tačke gledišta. Da postoji neka nada tu ja mislim da postoji, mene to jedino interesuje -rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š