AKTUELNO

Pomirenje ili ponovni raskid?

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da totalno razdrma kavez ukućanima. Milica i Terza progovorili o svom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro jutro Munjez, šta kažeš na temu Anđele i Bojane? -pitao je Joca.
Ja smatram da je ovo veliki problem u patologiji, Anđela je jako bezobrazna, ona igra čist rijaliti ovde, videla šta joj najviše opdgovara i ova tema joj je sad prva pa misli da je to najbitnije, to je bezobrazluk i gaženje preko mrtvih, ona je svesna šta radi roditeljima, veliku grešku je napravila, nije ona džabe lagala posle poziva, shvatila je da je roditelji čekaju i mislila je da može da radi šta oće, igra se ljudima sa inteligencijom, ja sam njom ne razgovaram i nemam kontakt ali sam čuo da je spremna da uđe i u sledeću sezonu -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza,idemo malo na tvoju temu, zašto si rešao da se distanciraš od Milice? -pitao je Joca.
Kasniš, pomirili smo se, ja sam ti takva budaletina, taman raskinem i danas osmi mart ja se sažalim i pomirim se. Mi smo se svađali i sklonio sam se od nje, popričali smo i bilo nam je teško zavoleo sam je mnogo pa sam joj dao još jednu šansu. SInoć sam ja ispao kriv, posle emisije sam uzeo sebi da spremam da jedem i mislio sam pošto je u odabranima da će tamo da jedem, ona je prišla i posvađali smo se, ona mi je prosula hranu i rekao sam da mi je svanulo kad sam raskinuo sa njom, malo sam prenaglio u svojim odgovorima -rekao je Terza.
Ja sam u šoku da se sažalio i rekao da se pomirio sa mnom zbog toga, ja sam dobila poklone za osmi mart nije on, ja sam njega zvala i on je došao da se pomiri sa mnom, ja njega ne mogu više ni da doživljavam ovde, baš mi se nešto zgadio. Meni je pauza u vezi glupost -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š