AKTUELNO

Neočekivano!

Žana Omnia je ustala da prokomentariše Ivana Marinkovića i njihov sukob.

Ti i Ivan imate ozbiljan rat i svađe. Pređena je granica kada ti je pomenuo školu i kada se završavaju časovi? - upitao je Darko.
Moje dete je zaštićeno napolju, ali mi nije prijatno kada čujem to. To jeste bila indirektan pretnja koja je bila upućena meni i mom detetu. To je meni van svake granice normalne. Za to nema opravdanje, nikada. Ja nikome nisam pretila da ću paliti stan, ja sam pominjala koru od banane, a to on može da shvati kako hoće. Ja sam njemu rekla da ću ga iseliti iz države zbog one pretnje. Ja ću se uzdati da će nadležni organi odraditi svoje. Ja ni sa kim prva nisam ušla u konflikt. On je mene napao sa vrata, udario mi je na majčinstvo. Ja ne znam što to komentarišu, a ja sam najbolja majka na svetu i najbolja bivša žena. neka sam ja živa i zdrava do stote. Ivan Marinković i njegova lepša polovina Jelena su za mene, dve loše osobe. Moj bivši muž je najbolji na svetu, i volimo se kao ljudi, Iriniri roditelji, prijatelji pa sve ostalo. To meni ima posebnu vrednost i tako bi svi trebali da razmišljaju. Ne osećam se prijatno, a moja ćerka je zašićena na sve moguće načine. Ja ću se pozabaviti njima kada izađem lično sama, a ne kako on kaže sa nekim mojim prijateljima koje on naziva kriminalcima, a oni to nisu, to su ugledni ljudi. - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi Ivan rekao da si ti njemu tako rekla za decu? - upitao je Darko.
Videli smo svi kako on skače kada mu neko pominje ovu lepšu polovinu - rekla je Žana.
Ja sam ustao da ne zaboravim rečenicu koju je rekla, verujem da joj je ovo strašno, a nije mi jasno da se druži sa osobom koja je izvređala decu svima, zato što je Žana neko ko je mojoj Jeleni govorio, ona je Jelenu pikirala i odmah je napala - pričao je IVan.
Laž, ja nemam pik ni na koga, ona je mene napala odmah. a što se tiče Miljane Kulić ona je meni draga osoba kojoj sam ja stalno govorila kada greši. Ti kanališ biološku majku svog deteta i svoju prvu ženu. - rekla je Žana.
Meni je dosta svih optužbi, ne treba niko da se meša u to - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.