AKTUELNO

Imali šta da kažu!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Jovana Tomić Matora je ustala da prokomentariše sukob Anđela i Ivana Marinkovića.

Ozbiljno se razmišljam, moramd a kažem, ja nema problem da uđem u sukob mišljenja sa bilo kim. Ja znam da ja nisam ni Ivanu ni Aniti rekla bilo šta. ja sam sa Anitom ulazila u skobe, svađala se i to transparentno. Ja se ne perem, sve što sam rekla stojim iza toga. Nisam upoznala veće zlo od Anite. Ona se zaklinje na ljubav kune u dete, pa posle četiri nedelje prizna da je lagala. Da ne pominjem teorije zavera oko kreveta. Da se domunđavam sa Ivanom, on i ja smo okej, ali ja sam najbliža bila sa Mikicom prošle godine. Mene je Ivan pitao kakva je priča za 3000evra i stan, i ja sam se začudila što on to zna. Mene neko da pecka e onda sam ja prebacila to ANiti. Bezobrazno je vređanje za porodicu, brata, snajku, dugove, Tamaru. Ako mi se gleda ta jedna svađa i stavri koje sam uzala, onda sam najgora. Meni je bitno da moja porodica ne gleda to stanje više. Iskreno ja ne bih tražila Ivanu da vodi moj rat. Ja sam Ivana pitala ko mu je rekao to, on kaže da se ne seća - rekala je Matora.
Da li te Anđelo drži u šaci nečim? - upitao je Darko.-
Ne, ja mogu da pričam o svojoj porodici sve, a jedini čovek koji zna sve je Marko. NIko više ne zna ništa, a ja nemam nijedan problem da bih mogla nešto da ugrozim moje roditelje, a to što mogu da kažem je za diku i ponos. Anđelo mene ne interesuje - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba onda ni da te interesuje koliko sam ja para dao za nešto, sa kim ja živim. To nema poente - dodao je Anđelo.
Mi se stalno vraćamo na neke stvari,a nema poente. Ne treba da se pominje ko šta i kako troši - rekla je Matora.
Drugačije je kada ja kažem kako ja živim i a Matora ne kapira da neke stvari ne treba svi da znaju. Ne treba komentarisati porodicu i sve to. Šta remeti u životu da neko ima ili nema prijatelje, ali ona izgovara stvari koje nekome remete život.- dodao je Anđelo.
Ako je problem tri hiljade evra ili to da li sam ja nekome odmogla ili nisam, to je moja stvar. Anita je svašta pričala i imala je svađe kada ti nisi bio tu. Molim vas da se ne folirate, ja nisam nikome život upropastola - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ti nemaš život to je tvoja stvar - rekla je Anđela.
Nećeš da pričaš go*na o njoj, da je peckaš tako - rekao je Anđelo.
Ma bravo, pustite vi mene, užiajte u vašim idiličnim odnosima, pravite se vi fini a ja ću biti loša i najgora. Čemu nervoza? Tamara je za sve bila u pravu, i za Anitu i Anđela, slažem se i sa Mićom i MAtorom. - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.