AKTUELNO

Isplivalo sve na videlo!

Anđelo Ranković smatra da je Ivan Marinković Matorin pulen i da ga koristi kako bi vodila ratove sa Anitom i sa njim, Anita zamera Tomićevoj što je iskoristila njenu slabu tačku kako bi je ponizila.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, svašta se dešava oko tebe i Anite, osvrnuću se na pitanje gledalaca da li misliš da Ivan obavlja Matorin prljav posao? -pitao je Darko.
Ona je Ivana snabdevala informacijama i stojim iza toga, dala mu je oruđe za pljačku, on ode i odradi sve i onda ti kažeš nisam ja, da li je ona to tražila od Ivana sumnjam ali da je ona njemu rekla napadaj to ne, ne moraš to ni da uradiš dovoljno je da ga snabdevaš nekim informacijama, time smatram da obavlja neke poslove umesto nje. Ja ne verujem ni Ermini ništa, bila je poznata po lažima, ona mi nije fokus, poenta svega toga je odakle je došla ta informacija, mora da je sve pošlo od Matore jer to ne bi došlo od Ivana Marinkovića, nebitno ko je, ja verujem da je to poteklo od Matore -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Matoroj ne verujem ni jedno slovo, što više ja pričam to se produbljuje, ko god da je to rekao baš me briga, imaju pravo da rade šta hoće. Nije to neka stvar od životnog značaja ali mojoj majci je značilo da se ne sazna, Jovana je iskoristila to kao moju slabu tačku i pucala time. Ja o njenoj porodici ništa nisam rekla, što se tiče moje porodice rekla sam joj da nisam bliska toliko sa braćom ali naravno da me sve povređuje u vezi njih, ista smo krv. Krenula je u akciju i to sve radi na smenu -rekla je Anita.
Drago mi je da je neko rekao ko je jako blizak Ivanu da on ima taktiku i da je birao stranu, nije me to iznenadilo, on je jako podmukao, zao i pokvaren, on i kad nije ugrožen njega ispunjava da nekome zakuva čorbu. On je rekao danas da bi odrukao Matoru da je ona to rekla, to se ne radi prijatelju. Treba narod da vidi kakvi sve ološi postoje. Istripovali su da su Bekamovi -odbrusio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š