AKTUELNO

Uzdigao ga u nebesa

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da totalno razdrma kavez ukućanima. Ukućani komentarišu Stanislavov ulazak, on i dalje tražio od Nenada izvinjenje pred celom nacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel Miona ne sme da stoji pored Stanislava, jel to neka naredba? -pitao je Darko.
To je poštovanje i svaka joj čast na tome -rekao je Ša.
Da li misliš da treba da popričate Miona i ti? -pitao je Darko.
Što se tiče mene nema potrebe, mi smo završili, ne želim da im kvarim odnose -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo sve deluje normalno samo da dam prostora da vidim šta i kako, ja nemam kompleks da se izvinim, ovako kako pričaš nemam šta da zamerim, stvarno ti je pristup maksimalno normalan -rekao je Ša.
Ti se samo meni ispričaj na televiziji i nemamo problema, ti si o meni izneo ozbiljne optužbe, sad je na tebi sve da povučeš prvi korak -rekao je Stanislav pa dodao:
Ja sam već u drugo razmišljanju, mene ona više ne zanima -dodao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću kako komentarišeš Stanislavov ulazak?
Za sad je normalan dečko, normalno sve priča, on je napolju pričao neke stvari, svi su ovde rekli da nije u redu da on njega vređa. Vidiš da su već sada sve rešili ali to nije tako lako, ne verujem u to tek tako lako da će se završiti, u početku su svi fini
Voleo bih da vidim Uroša, kako komentarišeš ulazak Pantere? -pitao je Darko
Ja sam presrećan, jako mi je drago što je on ušao, nije lepo šta je Miona uradila njemu niti Ša Vanji, nije lako ući kada te neko vređa i preti, divim se njegovoj hrabrosti, ipak nije lako suočiti se sa ovim ljudima ovde, ja sam očekivao da će se Miona izviniti Stanislavu ali ona nema ni stida ni srama. Ja sam rekao da bih otišao sa njim na kafu, on dečko ima pedigre, mnogo je markantan, svaka mu čast, pun kao brod, ima roleks, dobra kola, Ša nikada takve tablice neće imati, ja ću zastupati Stanislava, divim mu se što nije imao tremu -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š