AKTUELNO

Provalio ga!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da totalno razdrma kavez ukućanima. Nenad Aleksić Ša komentariše njegova osećanja nakon Stanislavovog ulaska u rijaliti, provenio njegove namere, pa ga pecnuo za fizički izgled.

Foto: TV Pink Printscreen

Da poželim dobrodošlicu Stanislavu. Ajde da počnemo od Ša. Toliko si nekako dozivao Stanislava i priželjkivao da se suočite, danas ti se ispunila želja. Kako se osećaš? -pitao je Darko.
Sa jedne strane sam trenutno malo mirniji da ne moram da lomim glavu šta i kako. Svakako mu želim dobrodošlicu pa neka igra počne. Ovo je sve postalo učestalije od kako je on počeo da se pojavljuje u javnostio, mene je to dodatno poljhuljalo, u nekim njenim ponašanjima kao da nije bila načisto sa njim, sumnjao sam mnogo i eto konačno ću znati na čemu sam
Izrekao si brojne uvrede na račun Stanislava, rekao si da je starleta, da li ti tako izgleda? -rekao je Ša.
Razočarao sam se kad sam ga videla, očekivao sam nekog Bred Pita i krupnog lika kako ga je ona opisivala, mislila sam da će drugačije izgleda ali za sada je smiren i staložen, ja se nikome ne izvinjavam na prvu, ja nisam kompleksaš ali ovo nije razjašnjeno, za sada je ravna linija, videćemo kako će teći nadalje. Ja o njihovoj vezi znam sa Mionine strane jedva čekam da saznam i od njega šta i kako, znam i neke detalje koje nikada ne bih rekao, neke stvari ne želim da iznosim. Spreman sam veruj mi na sve i spletke i bacanje rovaca od strane njega. Ako je takav kakav jeste i ako je ovan znaći da smo slični, on je siguran sam i dalje zaljubljen u nju, nije imun na nju, sigurno će poželeti da je vrati, ja sam ovde dugo a on prvi put i kad tad će pokazati svoj pravi stav. Prvi utisak sve normalno ali videćemo kako će teći to sve -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si imao problema sa fiziološkim potrebama jer se pričalo da će neko u gaće da se use*e -rekao je Darko.
Ma to su budalaštine, ja sam sad mnogo raspoloženiji, zanimljivije mi je, treba da se normalno ponašam samo i da nemam neke prenagljene reakcije. Rekao sam Mioni sa njim svaka vrsta komunikacije je zabranjena, ne sme da sedne sa njim, oni nemaju šta da pričaju niti da razglabaju -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š