AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon što je Veliki šef poslao pismo na adresu kuće Odabranih, učesnici su krenuli da glasaju, kako bi otkrili kome žele da vide leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem Miljanu Kulić, koja je najgora osoba za mene ovde. Sve što je radila će morati da opravda na sudu. Vidimo se za četiri meseca. Provocirala me je od momenta kad sam ušla u rijaliti, zato smatram da je sasvim očekivano da nominujem tu kamilu - kazala je Teodora.
Mariju Malivuk nominujem zbog ličnog sukoba preko kog ne mogu da pređem - kazala je Stefani.
Nominujem Ivana. Posle onih uvreda koje sam čula da je drugima rekao, smatram da je spreman na sve. Probao je i mene da izmanipuliše, a kad to nije uspeo, krenuo je da me vređa - kazala je Tamara.
Pre svega želim da se zahvalim Velikom šefu i kažem da smo sve beskrajno zahvalne na poklonima. Mama, tebi...tebi želim da kažem da mi je jako žao jer na ovaj dan nismo zajedno. Jako te volim, mnogo mi je teško i nadam se da ćeš me dočekati kad izađem. Nominujem Ivana Marinkvića jer je bio u stanju da izjavi nešto za nečije dete, a onda kada mu je Janjuš rekao da sa njim više neće pričati ako je to istina, negirao je. Video-prilog je pokazao da laže. Nominujem Ivana i to je to - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon glasanja Odabranih, najviše glasova za nominaciju dobio je Ivan Marinković.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.