AKTUELNO

Jezivo!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici kao i svakog četvrka strahuju od klipova u kojima su ogovarali, spletkarili i iznosili optužbe na račun svojih cimera, a koje do sada niko nije video. Ukućani ostrašćeni nakon poziva Anđele sa njenom porodicom, Miljana nazvala Bojanu monstrumom, Kačavenda krivi Anđelu za sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si drugačije prenela ovaj poziv, sve si rekla pogrešno, šta imaš da kažeš, sve si izokrenula? -pitala je Šopićka.
Ja sam baš nešto polupana, ne osećam se najbolje, ne znam ni šta pričam ni šta kažem, skroz izgubim fokus, mnoge stvari nisam trebala da iznosim o porodici, ne želim više da pričam o njima, ni ukućanima da se pravdam, ne treba to da se rešava pred kamerama, krivo mi je što sam sama krenula da pričam, želim da zatvorim tu temu, moram malo i sebe da gledam jer mi stvarno nije dobro. Ja sad nisam sa Bojanom u vezi, nemamo odnos, to je moja čista glupost što radim sve. Ne bi ni trebali da budemo u kući zajedno jer moji nisu za nas -rekla je Anđela.
Ona je meni rekla da nećemo ovde biti zajedno ali da napolju možda hoćemo, ona devojka ne zna šta priča. Ja sam njoj ovde pružila priliku i pokušala sam da ostanem sa njom, da je ohrabrim ali ona nije tip devojke za mene -rekla je Bojana.
Pusti neka priča ona, pusti Anđelu, ko si ti bre, ovde se radi o njoj, nemoj da je prekidaš kad lepo priča, tebi to ne odgovara, ja ću sad ustati i svaki put braniti njih. Ona je njen kmet i rob-rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Žena se usukala, ima 20 kilograma, možda je dobila neku bolest od stresa, počela je Anđela lepo da priča ova je prekinula da ne bi rekla nešto pogrešno što njoj ne odgovara. Trebati ti otkinuti glavu kao vrabcu, da nismo ovde uhvatila bih te, monstrume -odbrusila je Miljana.
Vodi računa o svojoj majci Mariji, šta je ona dobila zbog tebe, ajde sedi i ćuti. Ne možeš da pričaš o njoj, ti prva tučeš ljude po kući -rekla je Bojana.
Od straha zbog tebe se upišala u gaće ovde, ona se tebe plaši -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj nikad nisam rekla da želim bebu i brak sa njom, ona sama to priča i juri za mnom. -rekla je Bojana.
Ja bih ovde srušio bedem da izvučem svoje dete, pokušao sam da izbavim Anđeklu ali ne mogu od ovog monstruma. Ona kad se odvoji od nje procveta ali kasnije nastavljaju dalje i ona odma postane kao šizofreničar -rekao je Lakić
Prva sam osuđivala Bojanu da je predator, kad sam se povukla ja mrsim muda sa njom do pet sati ona se od šest ponovo razvlači sa Bojanom, rekla sam joj da potraži psihijatra. Ja Bojanu ne branim, sa njom sam imala obračune, po meni je ova devojka ozbiljan manipulator.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š