AKTUELNO

Totalno razočarana!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici kao i svakog četvrka strahuju od klipova u kojima su ogovarali, spletkarili i iznosili optužbe na račun svojih cimera, a koje do sada niko nije video. U prvom klipu Aneli iznosi koliko joj se Asmin smučio, ne može očima da ga gleda

Čime si se tačno zgrozila na klipu?
Onome što mi je Sita iznela, gadim se sama sebi kad sve čujem. Meni je sve to bolesno, znala sam šta se dešava, kako je meni Sita to pričala i kojim tonom, kad mi je rekla do koje mere je došlo ona to nije rekla bezveze, mogu da zamislim šta se dešava napolju. Kad je rekao da ja njega i dalje volim, on je meni to u ponedeljak Darko, ja sam rekla da razmišljam o njemu non top, zašto ovo radi, non stop sam to sklapala. Milion ima Sita problema napolju i mora da se bavi i sa njim, ja ne znam kako ona funkcioniše i kako je čista u poslednje vreme mi je samo ona u glavi. Više ga ni ne smatram Norinim ocem, i ona je to rekla, nije on njen otac. Ne može Nora da ima sa takvim ocem kontakt, ona ne zaslužuje da ima takvog tatu koji svašta radi i traži dnk analizu -rekla je Aneli.
Da li si shvatila koliko posledica je ostavilo sve to tvojoj porodici?
Da Ivana, naravno, trudim se da ovo izguram i onda ne pričam toliko o tome i ne misli, ne mogu da konorlišem svoju glavu, ja bih ovde i igrala i bila zanimljiva ali ne mogu to da kontrolišem. Nekako mi je teže i teže sve, ti anksiozni napadi me napadaju -dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste Aneli teško od kako je dobila poziv, non stop razmišlja o tome, misli joj odlutaju, što se tiče njenog muža vidim da je boli, Sita je svašta proživela zbog toga, ona je pokušala da spusti loptu, on meni nikako nije jasan da i dalje to potencira, ona njega ne blati toliko, smatram da treba da nastave dalje, jer će to sve Nora čitati kad poraste i biće joj teško -rekao je Uroš.
Ona dobije neke komentare koje je poremete, nije joj lako, ona njega najbolje zna i jasno joj je kako funkcioniše, ona ulazi u paranoju i strah, treba da mu saspe sve u oči, to što on radi od spolja je jako podmuklo i ružno -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š