AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje koje je bilo za Uroša Stanića.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li sad da kažeš za Bojanu ono što si rekao Darjanu u vešeraju? - glasilo je pitanje.
Tvrdim da je Bojana zaljubljena u Anitu. Zbog toga mrzi Anđela, jer je očekivala nakon prekida sa Matorom da će se ona smuvati sa njom. Suguran sam da s njene strane postoji emocija prema Aniti. Čim je pogleda, nije joj dobro. Ne može da podnese da je nije osvojila, a stala je na njenu stranu nakon njenog kraha sa Matorom - odgovorio je Uroš.
Istina je da me je Bojana dosta branila, a dok sam bila s Matorom bacila je rovca da je krišom gledam. Kad sam ja ušla u vezu s Anđelom, onda je naglo promenila svoje ponašanje, krenula je svašta da mi govori - istakla je Anita.
Ovo je totalna glupost. Uroš je ovo izmislio jer sam ja o njemu rekla istinu. On ne može da se pomiri sa istinom, pa lupeta gluposti - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima logike u ovom što sad Uroš priča. Kad se sve uzme u obzir, mislim da ovo nije daleko od istine - kazao je Anđelo.
Videli ste onaj bol i očaj jedne majke, suze oca, a bol jednog košarkaša, dečaka koji se sramoti. Dan nakon svega pričate o potomstvu, zar nemate osećanja? - glasilo je pitanje.
Nismo mi pričale o deci, nego o tome da bi Anđela volela da postane majka - kazala je Bojana.
Ja sam rekla da želim dete, ali sam istakla da ne mislim na to sa Bojanom, nego inače želim da se ostvarim kao majka - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mala je ozbiljan degenerik. Šteti svojoj porodici. Ne voli žene, voli muškarce. Mogu samo da zamislim šta radi porodici svojim izjavama. Moram samo da kažem njenoj porodici da radi njima na štetu samo - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.