AKTUELNO

Ne mogu da pronađu zajednički jezik!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo da ti je teško, ali kako možeš da misliš samo na sebe? Obrati pažnju malo i na Janjuša - glasilo je pitanje.
Kako ja to mislim samo na sebe? Stalo mi je, mislim na njega. Ako se misli na to što posle video-poziva nisma otišla odmah do njega da mu sve ispričam, zbog toga sam se pokajala - kazala je Aneli.
Nema šta da se pokaje. Milane, ja smatram da su njeni problemi i moji, a ispada da su moji problemi samo moji - dodao je Janjuš.
Milane, to nije istina. Ja ne razmišljam o svojim problemima kad je Janjušu loše. Milane, nije istina to da ja ne razumem Janjuša - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, ja mislim da ona mene ne razume. Verujem da je Aneli pogubljena zbog svojih problema, ali ja nekad stičem utisak da nemaš osećaj za druge ljude. Samoživa si - kazao je Janjuš
Nije to istina, nikako to nije istina - kazala je Aneli.
Aneli, katastrofalno ti je ponašanje. On ima gomilu problema. Mislim da treba da spustiš loptu i malo samo da se opametiš. Mislim da Aneli i Janjuš treba da se fokusiraju jedno na drugo i da otvoreno porazgovaraju o svom odnosu, iskreno - kazao je Lakić.
Ne znam kako ovo da izanaliziram. Aneli kaže jedno, pa uradi nešto drugo. Kompleksna je jako situcija, nije ni Janjušu lako. Aneli ima svoje greške, koje ne mogu da se opravdaju, ali ne može ni da se opravda - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.