AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala odnos Aneli i Janjuša.

Da napravimo kraću retrospektivu. Kako sada sve to deluje sa strane, kada sam ja rekla da je pojela govna kada je ušla ovde. On je zanemario dete, povredio nju, a sada traži starateljstvo. Mi imao srećan brak do momenta gde odlazi on sa Stanijom - govorila je Kuma.
Ja više neću da branim Aneli. Njoj je sestra je*ala majku da mora da se sređuje, a ona neće da odgovori Janjušu što se sređuje. Ona nije normalna - dodao je Marko.
Nakon sve te priče, očekivano je bilo da će on spolja da pripuca. Ona je trebala da zna, mozda nije mislila dokle će da ide. Saznajemo da je on nju tukao trudnu, na dan sahrane oca, mi smo saznali da je on loš čovek, sada da je homoseksualac. NJihovom ratu nema kraja, on stalno napada s polja ona iznutra: pogrešila je ona jer nije pričala sa Janjušem, on bi je zaustavio. On se ponizio dovoljno, vređa majku svog deteta - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da znam šta je Janjušu u glavi - govorila je Aneli.
Ona se plaši da nju Janjuš ne ostavi - dodao je Mariković.
Ne radi se ovde da li ti treba da se sređuješ, meni je ova situacija nije realna za ovo što si obukla - dodao je Janjuš.
Ja znam kako ljudi vide spolja. Ja sam gledala Anu što se ne sređuje. Ovde je bitno ta preživite ti i Janjuš ostalo nije bitno - govorila je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama je odnos samo ona mogla da razje*e niko drugi - rekoa je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.