AKTUELNO

Čas psihologije!

U toku je emisija 'Izbor potrčka i Pretres nedelje'. Voditelj Milan Milošević je večeras tu da raskrinka sve spletke učesnika.Milan  je dao reč Marku Đedoviću da nastavi izlaganje.

Samo da nastavim, ove stvari je ona pričala svojoj majici - rekao je Đedović.
Ja sam mami sve pričala, uvek sam se Poveravala, jadala sam se - rekla je Aneli.
Pričala je majici, i logični je nego drugarici. Ona je ispričala sve to, sumnje da je neko zaljubljen u nekog i da se smeškaju, normalno je da je neko zaljubljen jer se smeška u 3 ujutru a da nije u vezi posla - rekao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek mi je tepao, i uvek mi pričao kroz tepanje, gde sam ja to osetila - rekla je Aneli.
Rekla mi je da je sumnjala da je bio sa muškarcem i da mu je tražila telefon, on nije dao i u krug. Sve je to pričala sa majkom, sve o svojim sumnjama. Prvo su bile sumnje, onda činovi i onda je spojila u glavi - rekao je Đedović.
Pošto nije imao pare da plati advokata on ga je j*bao i šta sad? Niko je ne osuđuje šta je radila pre braka - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je on pustio snimak, na snimku se jasno vidi ko je, tačka i kraj - rekao je Mića.
Ja sinoć kad sam pozdravila situ, ptala sam kako su mama i rekala sam i, neću da pričam ime svog brata - rekla je Aneli.
Ali šta je tu loše da pozdraviš brata. Ja nisam ovde rekao da me zanima šta je radila pre braka, ja sam joj rekao da me zanima od kad smo zajedno. Ali meni se nameće da me zanima, i dovodim u pitanje da li si me ikad volela - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti mene smatraš budalom, jel misliš da sam glup, ne zanimaju me tvoji, zanimaju me moji, malo mi je boleština mojih i sad da slušam ovo, sinoć podrške - rekao je Janjuš.
Neće moji da te teraju da budeš sa mnom - rekla je Aneli.
Daješ utisak da te boli ku*ac, spremila si se kao da ideš na bal, da li si čula za izraz psihologija, i da neko nekog analizira kroz psihologiju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.