AKTUELNO

Obožava je!

Lejdi Di je ovonedeljni vođa, a na red je došla Milena Kačavenda kako bi dobila obrazloženje za svoj budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona stvarno imam lepo mišljene o tebi, ali si mi bilo jako arogantna - rekla je Lejdi Di.
Volim tvoje komentare i pažljivo ih slušam, mislim da si jako realno. Imaš dozu pristrasnosti kada su ti drage osobe u pitanju, ja tebe stvarni doživljavam kao pametnu i inteligentnu osobu, ti imaš svoj stav i ne daš da te niko prekine u tome, s tobom mogu da pričam van ovog stola. Milena sve najlepše - rekla je Lejdi Di.
Tamara dala sam ti mali budžet, nema veze što mi ne pričamo, opet si mi ti bila pri ruci - rekla je Lejdi DI.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam dve mogućnosti u rijalitiju ili sve da iznesem ili da budem u nekom ljubavnom odnosu - rekla je Tamara,
Deluješ kao mirđija u svakoj čorbi, ako znaš nešto onda svašta iznesi. Jako čudno mi je bilo da si se ti posvađala sa Anđelom,a vi ste sada okej - rekla je Lejdi.
Jako ste kontradiktorni, jedna strana mi kažete da sam jako pristrasna, posle kažete da ništa ne pričam. Ja sa Anđelom ne pričam niti ću, ali sa Bojanom sam dobra. Prvo pričate da sam samo sa Milenom, onda kažete da sam svuda - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo jako si surov u situacijama, kada ti želiš da budeš surov. Sada kad komentarišem neke stvari ti mi se mšaš, ali ja sam zaboravila našu raspravu u kojoj sam bila kriva. Mnogim ljudima sam oprostila i gore stvari tako da ne mogu da kažem da tebi nisam - rekla je Lejdi Di.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.