AKTUELNO

Iskreno!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Danka Grujić, ona se dotakla peckanja sa Majom Marinković, pa procenila odnose Ša i Mione, kao i Janjuša i Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ideš protiv Maje Marinković? -pitao je Darko.
Nju baš gotivim od početka i gotivim je samo što Stefani nju šminka i ja sam sa Stefani bliska i primetila sam da Stefani šminka osobe koje su glavne teme i akteri a kada mene treba da šminka ona neće. Maja me je tad navela da sam zavidna. Tako isto i Miona, kad su bili parovi ja sam navikla da nikad nisu trebali da se spoje, to sam rekla jer mi se ne sviđa njihova veza, to što oni izgovaraju jedno drugom mi je odvratno. Ja mislim da ona njega bocka i da prva potpaljuje vatru jer mu govori najgore uvrede -rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i Aneli su se razdvojili, kako to komentarišeš? -pitao je Darko.
Aneli je baš dotaklo sve od spolja, ona ima tajk pritisak i umesto da dođe sa Janjušem, ona sve za crnim stolom priča i počne da vrišti i plače i onda to Janjuša iznervira, on je poludeo kad ona lupa neke gluposti, Aneli oće da se odbrani od ljudi po svaku cenu jer ne prihvata kritiku i onda tako ishitreno skoči -odgovorila je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š