AKTUELNO

Lagana!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Jovana Tomić Matora. Ona je progovorila o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Dotakla se njenog trenutnog odnosa sa Anđelom i Anitom, kao i o Anitin navodima kojima pokušava da je isprovocira.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, kako si? Imala si neke razmirice sa Antom i Anđelom.
Dobro sam, ja raketa do leta, vidiš kako si smršala. Ja nikakve rasprave nisam imala, to jedino ako su oni nešto peckali. Svi zbunjeni kad je rekla da je tako htela sa Mateom i da je svadba bila lažna, kao to nam je trebalo zbog nekog ličnog marketinga. Ja mislim da to uopšte nisu njene reči, pa da je ona dodala i Anđelo nadopunio. Đedović i ti znate da je reporter bio sa vašeg portala i da ste prvi dobili slike pre mene čak, nisam zvala više nikoga od novinara. Prvobitno je trebalo u Amsterdamu ali je na kraju bila Budva, to se spontano desilo. Ja sam nju videla da mi je žena, delovalo je da me voli, ona je sekla vene za mnom. Veridba isto tako u manjem krugu ljudi. Jedva su mi na kraju našli vilu da organizujem jer je bio jul i ne možeš za sedam dana sda organizuješ, nije da ona sad nešto priča pa da su dokazi na njenoj strani. Ja sam njoj za veridbu spremala nešto drugo pa smo radili dosta intimnije sve to -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ona ušla u taj brak zbog osvete ili?
Osveta je izgovor, radi se u tome da je neko ušao u odnos zbog svoje egzistencije, to ljubav nije. Ona se vraća na moje ponašanje iz šestice a ona šta je sve radila u toj sezoni da joj nisam verovala uopšte, mene je ona privlačila ali sam imala sumnju, ja sam se prevrnula napolju jer sam mislila da me jako voli. Ono što je ona pričala Joci je šokantno, ona je toliko lupala gluposti da je to strašno, stalni me pecka i za stan i za Tamaru. Kad se ja jednom suprostavim kao ja ispadam zla, kakve veze ima Luna sad sa tobom -rekla je Matora.
Anđelo je rekao da su mnogo gore stvari koje si ti iznela o Aniti nego ona o tebi? -pitao je Darko.
Taj Anđelo uopšte nije informisan, jeste ružno to što sam ja radila ali je i ona svašta pričala za oca njenog deteta. Ona me pecka za brata i za snajku. Mene oni ne zanimaju, njoj smeta moj glas dok treniram , smeta je kad provalim. Oni su kao srećni a svađaju se sa ludom lezbačom iz nepostojećeg braka kako oni kažu, meni je to presmešno.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š