AKTUELNO

Iskreno!

Anđelo Ranković došao je u Šiša Baru kako bi zajedno sa Darkom prokomentarisao najzanimljivija dešavanja u Beloj kući. Progovorio je o odnosu sa Anitom, pa opleo po Ivanu Marinkoviću i dao detaljnu analizu ličnosti Bojane Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste Anita i ti uspeli da se rešite svih briga? -pitao je Darko.
Da, jesmo, sad je sve okej i kul, nadam se da će vremenom biti sve manje tih bespotrebnih svađa. Mislim da je kao i svakom potrebno poverenje kako bi bio sto posto siguran. Opet mislim da će sve više poverenja dolziti kako vreme prolazi. Bolje da vidi kroz sve te situacije kakav sam, ja se menjati neću. Žanu mi je prebacila bez da postoji neka situacija konkretna, kod nas nema odnosa, ja sam izneo lepo mišljenje o njoj, mi komuniciramo ali se čak i ne srećemo toliko, samo se nekad nasmejemo oko trola Marinkovića i to je to -rekao je Anđelo
Kakva vam je relacija sa Matorom sad? -pitao je Darko.
Već sam govorio za Matoru ona se sad već smirila, ali ne verujem da će to dugo da traje. Ne mislim da će do kraja rijalitija biti tako mirna, već sam govorio o tome da nemam problem, nemam potrebu uopšte nikakav komentar da dajem za nju, u prethodna dva meseca je Matora potencirala tu priču i ne želim da se desi da mi pričamo nešto o Matoroj. Mene ne interesuje da se razglabam, shvatio sam da nije bilo finansijske koristi sa Anitine strane, nije neko ko je želeo i jurio to, sama je govorila da je izbegavala interes, meni je Anita rekla da je videla sve kao i tamo, što se mene tiče, ta priča pada u vodu -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna rečenica koju si rekao jeste da tebe ne zanima sa kim je Anita bila u zadruzi je r svako ima svoju prošlost?
Tako je, ja sam znao za njene momke od ranije i da mi neko kaže još neke momke šta to meni menja, meni to ništa ne remeti. Ja nisam sujetan niti iskompleksiran, ja za sebe izgledam najbolje, ne mogu da mi ogade na taj način i zato me ne interesuju te stvari -rekao je Anđelo.
Ivan ti je najavio da će vas urnisati, plašiš li se? -pitao je Darko.
Kako da ne, nije mi dobro, on je jedan običan cirkuzant koji sedi ispred drakstora, ofucani onaj ker izlizani. On je rekao svima da ide na nas, čak i Tamari Tiktok da se okrene pored nas, ona se okrenula i shvatila o čemu se radi. On okuplja svoj klan, stalno menja taktike. Ti kad si u rijalitiju ne možeš ti da prestaneš ako nisi dobar za sebe, on je iskompleksiran svojim životom -rekao je Anđelo.
Kakva je realna situacija između Bojane i Anđele? -pitao je Darko.
Anđela definitivno nije normalna, samoživa i osoba koja nema emocije. Bojana je ozbiljan manipulator, ona nije kriva za Anđelin odnos sa roditeljima ali je itekako manipuliše. Bojana jeste kriva zato što ne pušta Anđelu, ona leči svoje lične frustracije da je ona mnogo bitna, da Anđela ne može da je ostavi, misli da je šmeker i da je najveći zavodnik -priznao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š